سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ESCONF01_363
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 717
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نیازهای آموزشی معلمان ازدیدگاه معلمان ابتدایی اداره آموزش وپرورش عسلویه
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش بررسی نیازهای آموزشی معلمان ازدیدگاه معلمان ابتدایی اداره آموزش وپرورش عسلویه می باشد این پژوهش ازنظر هدف کاربردی وازنظر چگونگی گرداوری داده ها توصیفی پیمایشی است جامعه اماری پژوهش شامل 135نفر ازمعلمان ابتدایی اموزش و پرورش عسلویه درسال تحصیلی 139394 می باشد که بااستفاده ازروش تصادفی طبقه ای تعداد 103 نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند ابزار پژوهش شامل پرسشنامه محقق ساخته می باشد که روایی محتوایی پرسشنامه مورد تایید متخصصان قرارگرفت و پایایی آن بااستفاده ازروش الفای کرونباخ 0/87 محاسبه شد نتایج تحقیق نشان داد که عدم به توجه به نیازهای معلمان درابعاداموزشی و تخصص یو افت کیفیت کلاسهای ضمن خدمت و عدم بهره گیری ازفناوری درمدارس باعث ایجادمشکل درروشهای تدریس و به کارگیری اصولی روشهای ارزشیابی گردیده است
کلیدواژه ها:
آموزش ابتدایی ، معلم ، نیازهای آموزشی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/498744/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعادت طلب، ابوذر و نوروزی، صغری و کیمیائی، علی و قائدی، بتول،1395،بررسی نیازهای آموزشی معلمان ازدیدگاه معلمان ابتدایی اداره آموزش وپرورش عسلویه،اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/498744
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سعادت طلب، ابوذر؛ صغری نوروزی و علی کیمیائی و بتول قائدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، سعادت طلب؛ نوروزی و کیمیائی و قائدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سازمان های اخلاق مدار(ضرورت ها و موانع)
- جایگاه و نقش آموزش و پرورش در فرایند توسعه پایدار
- مدیریت تغییر سازمانی و تحول سازمانی و اصول کایزن در مدیریت اسلامی
- شناسایی و طبقه بندی نیازهای معلمان تازهکار در مدیریت کلاس درس بر اساس مدل طراحی عمومی آموزش (ADDIE)
- آموزش بزرگسالان و توسعه پایدار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.