سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPE02_546
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 301
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اعتمـاد به نفـس؛ درک از مفهـوم، راهکـارهای تقویت و پیامدهـایآن از منظـر روانشناختـی
چکیده مقاله:
اعتماد به نفس یک نگرش است که به افراد اجازه می دهد، دیدگاه های مثبت در عین حال واقع بینانهاز خود و موقعیت خود داشته باشند. اعتماد به نفس سبب می شود که مردم به توانایی های خودشاناعتماد و زندگی خودشان را تحت کنترل داشته باشند. اعتماد به نفس واقعی به خود همیشه از درونآدمی نشأت می گیرد. از مهمترین مزایای اعتماد به نفس در زندگی افزایش خودکارآمدی می باشد.از راهکارهای تقویت اعتماد به نفس می توان تأکید بر نقاط قوت؛ ارزش و اعتبار ببخشیدن به خوددر جهت انجام کارها. خطر کردن؛ تجربه های جدید می توانند به عنوان فرصت هایی برای یادگیریباشند پس نباید تنها به شکست یا پیروزی اتکا نمود و خود ارزیابی؛ که بطور مستقل و منحصر به فردبرای هر شخص می باشد، برشمرد. برای آنکه انسان تبدیل به شخصی با اعتماد به نفس شود باید اعتمادبه نفس خود را در هر سه حیطه اعتماد به نفس رفتاری، عاطفی و معنوی تقویت نموده و در نتیجهخودکارآمدی خود را در زندگی ارتقا بخشد. امید به این که این مقاله مروری بتواند جرقه و حرکتیجهت نیل به اهداف، تغییرات مثبت، افزایش خودکارآمدی موفقیت در زندگی افراد جامعه باشد
کلیدواژه ها:
اعتماد به نفس، خودكارآمدي، راهكارها، روانشناسي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/498066/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجفی، زینب و رجبی، محمود و نجفی، مجید،1394،اعتمـاد به نفـس؛ درک از مفهـوم، راهکـارهای تقویت و پیامدهـایآن از منظـر روانشناختـی،دومین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/498066
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نجفی، زینب؛ محمود رجبی و مجید نجفی)
برای بار دوم به بعد: (1394، نجفی؛ رجبی و نجفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.