سال انتشار: 1395
محل انتشار:
ششمین همایش ملی حبوبات ایران
کد COI مقاله: PULSES06_075
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 524
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خالص سازی و ارزیابی توده های پاچ باقلا جهت معرفی رقم
چکیده مقاله:
این آزمایش به منظور خالص سازی و ارزیابی توده های محلی پاچ باقلا جهت معرفی رقم اجرا شد. در سال اول ( 1391 )، تک بوته های برتر ( 64 تک بوته ) از توده های مناطق مختلف استان گیلان جمع آوری و خالص سازی فیزیکی بذور انجام شد. در سال دوم ( 1392 )، ارزیابی بذر بوته های انتخابی سال اول به همراه شاهد ( توده های محلی ) انجام شد. در بهار این سال، 134 تک بوته انتخاب و بذور آنها به طور جداگانه برداشت شد. صفات مهم مورد نظر در این مرحله از انتخاب شامل فرم بوته، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در بوته، شکل و رنگ بذر بود. از داده های حاصل برمبنای تعداد غلاف در بوته و تعداد دانه در بوته برای گروه بندی ژنوتیپ های انتخابی به کمک تجزیه کلاستر استفاده شد. مجموعاً 45 ژنوتیپ برتر برای کشت مرحله دوم انتخاب شد. بذور این بوته ها در مرداد سال 92 کشت شد. در نهایت، با توجه به صفات مورد ارزیابی، تعداد 25 لاین برتر براساس نتایج تجزیه کلاستر انتخاب شد. در سال 1393 ، ارزیابی 25 لاین برتر انتخابی سال دوم به همراه توده های محلی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. در نهایت، تعداد 3 لاین برتر از این آزمایش جهت بررسی سازگاری انتخاب شد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PULSES06_075 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/486165/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبری، علی اکبر و غلامی، مهران و دری، حمیدرضا،1395،خالص سازی و ارزیابی توده های پاچ باقلا جهت معرفی رقم،ششمین همایش ملی حبوبات ایران،خرم آباد،https://civilica.com/doc/486165
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، قنبری، علی اکبر؛ مهران غلامی و حمیدرضا دری)
برای بار دوم به بعد: (1395، قنبری؛ غلامی و دری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- گزینش لاین های خالص و برتر در بین توده های بومی لوبیا چیتی در استان فارس [مقاله کنفرانسی]
- Andrus, C.F. 1963. Plant breeding System. Euphytica, 12: 205. ...
- Franca Dantas, M.S. and A. Blumenschei. 1977. Value of regional ...
- Hari, H.K. 2003. Vegetable breeding. Principles and practices. Oscar publication, ...
- Kallo, D. 1988. Vegetable breeding. CRC Press Inc. USA, pp ...
- Laing, D.R., P.G. Jones and J.H.C. Davis. 1984. Common bean ...
- Wallace, D.H., J.P. Baudoin, and J.S. Beaver. 1993. Improving efficiency ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.