بررسی تاثیر استراتژی ترفیع بر رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش ویژه برند ازدیدگاه مشتری در صنعت مواد غذایی ایران
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی تحقیقات بازاریابی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 928
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MKTRCONF01_094
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
تدوین استراتژی در سطوح مختلف به خصوص استراتژی ترفیع نقش مهمی در دستیابی به اهداف یک شرکت از جمله ارتقاء ارزشویژه برند آن بازی میکند . هدف از این مقاله بررسی تاثیر استراتژیهای ترفیع بر رابطه بین ابزارهای ارتباطی و ارزش و یژه برند ازدیدگاه مشتری و ابعاد مختلف آن همچون آگاهی برند ، کیفیت ادراک شده ، تداعی برند و وفاداری برند در صنعت مواد غذائیمیباشد روش تحقیق توصیفی پیمایشی است و جامعه آماری تحقیق شامل مدیران و کارشناسان بازاریابی شرکتهای مواد غذائیپذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و مصرف کنندگان برندهای اصلی این شرکتها می باشد. از روش مدلسازی معادلاتساختاری و همبستگی برای تحلیل داده های حاصل از پرسشنامه استفاده شد که نتایج آن حاکی از آن است که اتخاذ استراتژیترفیع به عنوان یک متغیر تعدیل کننده، بر شدت رابطهی بین ابزارهای ارتباطی و ارزش ویژه برند از دیدگاه مشتری، تاثیر مثبت ومعناداری دارد. از اینرو به شرکتهای صنعت مواد غذایی پیشنهاد می شود به منظور ارتقاء ارزش ویژه برند محصولاتشان، در انتخابو بکارگیری ابزارهای ارتباطی با در نظر گرفتن استراتژی ترفیع (کششی رانشی) اقدام نمایند .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمود محمدیان
استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
وحید ناصحی فر
استادیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
سیدمحمدتقی تقوی فرد
دانشیار دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران
امیر غفوریان شاگردی
دانشجوی دکتری بازاریابی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه علامه طباطبایی و مربی دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :