سال انتشار: 1394
محل انتشار: اولین کنگره بین المللی حکمت ناب
کد COI مقاله: HEKMATENAB01_001
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 4,239
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معنا و مفهوم خودشناسی و خودسازی در انسان از دیدگاه امیر المومنین علیهم السلام در نهج البلاغه و روانشناسان دیگر
چکیده مقاله:
انسان موجودى است که داراى استعدادهاى بسیار و قابلیت هاى بى شمارى است هم از نظر ابعاد روحى و معنوى و هم از نظر توان هاى جسمى و بدنى . حال اگر کسى بخواهد وجودش را در همه این ابعاد و زمینه ها بسازد اولین قدم که باید بردارد ، شناخت این استعداهاست .در اسلام تاکید بر خودشناسی آنقدر است که پیامبر(ص) می فرماید: " من عرضه نفس فقد عرضه ربه" هر کس خود را شناخت خدای خود را نیز می شناسد. و شناخت خدا نیز کمال وجودی هر انسان است در این گفتار سعی شده تا اینکه ضرورت خودشناسی را به روشنی توضیح داده شود و هم اینکه عوامل و زمینه های خودسازی هم بیان شود و اینکار هم با در نظر گرفتن سخنان شیوای امیرالمومنین علی (علیه السلام) صورت گرفته است و به بیان دیدگاه هایی از روانشناسان دیگر هم اشاره شده است. روش پژوهش هم و کتابخانه ای (اسنادی و تحلیلی) بود و با استفاده از کتب، مقالات و بانک های اطلاعاتی موجود در این زمینه انجام شد. ولی در کل خودشناسی و خود سازی طبق دیدگاه امیرالمومنین و اصول شیعه توضیح داده شده است و آوردن دیدگاه دیگر روانشناسان جهت تکمیل بحث است.
کلیدواژه ها:
خودشناسي، خود سازي، نهج البلاغه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/458885/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبرپور، زهرا،1394،معنا و مفهوم خودشناسی و خودسازی در انسان از دیدگاه امیر المومنین علیهم السلام در نهج البلاغه و روانشناسان دیگر،اولین کنگره بین المللی حکمت ناب،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/458885
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قنبرپور، زهرا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، قنبرپور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش تربیتی امید در تکامل روحی انسان از منظر قرآن و روایات
- مفهوم قدرت در مدیریت منابع انسانی سازمانها (بررسی و مقایسه رویکرد اسلامی و غربی)
- نقش تربیتی تشویق و تنبیه از منظر امام علی (علیه السلام)
- کارآفرینی از دیدگاه نهج البلاغه
- تجزیه و تحلیل آثار و مبانی نظری فرانک لوید رایت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقد علامه طباطبایی بر جمع میان عرفان، برهان و قرآن در اندیشه ملاصدر
- اهمیت منطق در واقع نمایی علم نزد علامه طباطبایی
- رابطه دیدگاه های فلسفی علامه طباطبایی با قرآن
- مبادی کلامی اعتبار علم از منظر اصولیین و علامه طباطبایی
- ارتباط عدل الهی و حجیت قطع (با رویکردی بر اندیشه علامه طباطبایی در حاشیه کفایة الاصول)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.