سال انتشار: 1393
محل انتشار: همایش ملی علوم زمین و توسعه پایدار
کد COI مقاله: ESSD01_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 468
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعات زمین شناسی مسیر تونل کمکی کانال ابوذر
چکیده مقاله:
مقاله حاضر با هدف تبیین شرایط زمین شناسی مسیر تونل کمکی کانال ابوذر تهیه شده است.هدف اصلی این مطالعات ،شناسایی و تشریح وضعیت زمین(شامل گسل ها،سازندها،نوع رسوبات،آبخوان)تفکیک واحدهای زمین شناسی میباشد.به اختصار به معرفی پروژه و موقعیت آن روند مطالعات و چگونگی انجام مراحل اصلی آن منابع داده ها و هدف ازتهیه این مقاله اشاره شده است.تونل کمکی کانال ابوذر در بخش شرقی بلوار ابوذر ودر مجاورت کانال سرخه حصار حد فاصل پل دوم تا بزرگراه افسریه احداث میشود. این تونل باهدف انتقال بخشی از آب کانال سرخه حصار و به منظور کاهش خطرات ناشی از عبور جریان آب کانال در دوره های سیلابی طراحی و اجرا خواهد شد.طول این تونل حدود 4000 متر بوده و به صورت مکانیزه توسط TBM حفاری خواهد شد.قطر حفاری آن 4/35 و قطر تمام شده 3/7 متر خواهد بود. که در کارگاهی در میدان جهاد در بزرگراه آزادگان ساخته و به کارگاه حمل میشود
کلیدواژه ها:
كانال ابوذر،زمين شناسي مهندسي،تونل،معدن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/448745/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشفته، سید علیرضا،1393،مطالعات زمین شناسی مسیر تونل کمکی کانال ابوذر،همایش ملی علوم زمین و توسعه پایدار،شاهین شهر و میمه،،،https://civilica.com/doc/448745
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، آشفته، سید علیرضا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، آشفته؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش گسل های پی سنگی مدفون در دگرشکلی پهنه های برشی خاور ایران
- پتانسیل گوهری گارنت در منطقه قراول خانه، شمال غرب دندی
- بررسی پایداری ترانشه های جناح راست ساختگاه سد مسجد سلیمان از دیدگاه زمین شناسی مهندسی
- قابلیت های شهرستان دامغان به عنوان یک هدف زمین گردشگری
- زمین شناسی و سنگ نگاری توده نفوذی ترشن، شمال باختر ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.