سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم فنی و مهندسی
کد COI مقاله: IBSN01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 668
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیزومتر کردن گمانه به روش کاساگرانده در ایستگاه میدان صنعت از خط هفت متروی تهران
چکیده مقاله:
در متن خط هفت متروی تهران عمیق ترین خط متروی تهران است که از شهرک امیرالمؤمنین قصر فیروزه و در کنار ورزشگاه تختی در جنوب شرقی تهران آغاز شده و پس از طی مسیر شرقی - غربی و تقاطع با خط یک در ایستگاه مولوی به سمت شمال متمایل میشود و در ایستگاه نواب با خط دو و در ایستگاه توحید با خط چهار تقاطع خواهد داشت و سپس در امتداد بزرگراه چمران ادامه پیدا میکند و پس از عبور از کنار برج میلاد وارد میدان صنعت در شهرک غرب گردیده و در انتها به میدان بوستان در سعادتآباد میرسد. خط 7دارای 28 کیلومتر تونل اصلی و 25 ایستگاه است که به روش مکانیزه به وسیله2 دستگاه TBM حفر میشود و همچنین 2 کیلومتر تونل در محوطه دپو و پارکینگ دارا است. قطعه جنوبی تونل به طول14 کیلومتر و قطعه شرقی - غربی تونل به طول 13 کیلومتر است و عمق ایستگاههای آن بین 40 تا 45 متر خواهد بود و تقریبا از زیر تمام خطوط مترو رد خواهد شد. به جهت عمق حفاری بالاخص در بالاترین ایستگاه آن در میدان صنعت برجهای میدان صنعت احتمال وجود دو سفره آب زیرزمینی در این ایستگاه مورد تردید قرار گرفت. با انجام آزمایش پیزومتری گمانه به روش کاساگرانده احتمال وجود دو سفره آب زیرزمینی منتفی و صرفا سطح آب مشاهده شده مربوط به جمع آوری آب های سطحی و برخورد به کانال های مربوطه بوده است.
کلیدواژه ها:
پیزومتر، گمانه، روش کاساگرانده، میدان صنعت، خط هفت مترو تهران، سفره آب، سطح آب، آب زیرزمینی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/510410/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشفته، سید علیرضا و محمدی، قدرت الله،1395،پیزومتر کردن گمانه به روش کاساگرانده در ایستگاه میدان صنعت از خط هفت متروی تهران،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در علوم فنی و مهندسی،اردبیل،،،https://civilica.com/doc/510410
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، آشفته، سید علیرضا؛ قدرت الله محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، آشفته؛ محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- توسعه معدن با مدیریت جهادی، راهکار برون رفت از اقتصاد نفتی و تحقق اقتصاد مقاومتی
- صنعت انرژی خورشیدی راهی برای اشتغال معدنچیان بیکار زغال سنگ کوچک سازی صنعت زغال سنگ
- مطالعه ماکروسکوپی سنگدانهها برای ساخت بتن
- رسوب شناسی ماسه های ساحلی با روش ترسیمی و لحظهای
- شریح پتروگرافی رسوبات آبرفتی شمال ساختگاه سد باروق
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- کاربردفناوری نوظهوربلاکچین درصنعت خودرو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.