سال انتشار: 1386
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک
کد COI مقاله: ICSM02_009
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,680
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توازن استراتژی های عملیاتی، بازاریابی و رقابتی به منظور افزایش عملکرد سازمانی (مورد مطالعه: صنعت بانکداری)
چکیده مقاله:
این ادعا وجود دارد که چنانچه بین استراتژیهای رقابتی و فعالیتهای استراتژیک وظیفه ای (کارکرد) ارتباط تنگاتنگی وجود داشته باشد، منجر به عملکرد بهینه کسب و کار خواهد شد. در این مقاله به بررسی اینکه چگونه ارتباط میان استراتژی های عملیاتی، بازاریابی ، رقابتی ، عملکرد وکارائی سازمان را در صنعت بانکداری متاثر می کند پرداخته خواهد شد. یافته های تحقیق نشان میدهد که:
1- استراتژی های رقابتی رابطه بین فعالیتهای استراتژیک بازاریابی وعملیاتی و عملکرد سازمانی را تعدیل می کند.
2- انسجام و یکپارچگی تصمیمات استراتژیک عملیاتی و بازاریابی بر روی عملکرد و کارایی سازمانی اثر قابل ملاحظه ای را دارد.
3- عملکرد و کارایی واحدهای بانکی در درون گروه های مختلف استراتژیک به کیفیت پیوند استراتژیک وابسته است.
کلیدواژه ها:
استراتزی عملیاتی ، بازاریابی ، رقابتی ، پیوند استراتژیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/43261/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سرداری، احمد و جنیدی، مهدی،1386،توازن استراتژی های عملیاتی، بازاریابی و رقابتی به منظور افزایش عملکرد سازمانی (مورد مطالعه: صنعت بانکداری)،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک،تهران،،،https://civilica.com/doc/43261
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، سرداری، احمد؛ مهدی جنیدی)
برای بار دوم به بعد: (1386، سرداری؛ جنیدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر اخلاق کسب و کار بر عدالت سازمانی
- بازآرایی فرایند کراکینگ کاتالیستی بستر سیال با هدف تولید دیزل
- بررسی ضریب انتقال حرارت و ضریب اصطکاک در سه رژیم جریانی توسعه یافته ارام ، گذرا و متلاطم درنانوسیال آب / الومینیوم اکسید Al2O3
- ماهیت نظام فناورانه نوآوری انرژی خورشیدی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مرورى نظرى بر واژه شناسى اجتماعى فاجعه
- چارچوب ارزیابى جامع خسارتهاى اقتصادى سیل (مستقیم، غیرمستقیم، ملموس و ناملموس):رخداد سیل 29 فروردین 1395 نوده خاندوز، حوضه رودخانه گرگان رود
- برنامه ریزى سایتهاى داراى پتانسیل اسکان موقت در مقیاس شهرى با روشAHPدر شهر قم
- پهنه بندی آسیب پذیری های کالبدی-زیرساختی در برابر زمین لغزش با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی مورد مطالعاتی: سکونتگاههای واقع در محدوده استان تهران و البرز
- ارزیابی آسیب پذیری غیرکالبدی در مقیاس محله بعد از تجربه بازسازی پس از زلزله با رویکرد کیفی (نمونه موردی: محله قدغون بروجرد)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.