سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی علوم مدیریت نوین
کد COI مقاله: CMMS04_048
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 369
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه مدیریت جهادی وبهره وری
چکیده مقاله:
مدیریت جهادی نوعی ازسبکهای مدیریت می باشد وبهره وری شاخصی است که با استفاده از آن می توان پیوند میان مهارت ها وانگیزه , منابع انسانی , تکنولوژی , مواد اولیه , سرمایه , مدیریت و شرایط محیطی را تحلیل و بررسی کرد موسسات و سازمان ها ودستگاه های اجرایی با هر ماموریت، رسالت، اهداف و چشم اندازی که دارند نهایتا در یک قلمرو ملی و یا بین المللی عمل می کنند و ملزم به پاسخگویی به مشتریان، ارباب رجوع و ذینفعان هستند تا شرکتی که هدفش سود و رضایت مشتری است، یا سازمانیکه هدفش اجرای دقیق و کامل وظایف محوله از سوی قانون و کمک به تحقق اهداف توسعه و تعالی کشور است، پاسخگو باشند.بنابراین، ارزیابی عملکرد و بررسی کیفیت و اثربخشی مدیریت و عملکرد مدیران در راستای استقرار مدیریت جهادی نقش تعیین کننده ای در تحقق برنامه های دستگاه ها در سطح کلان دارد. ارزیابی عملکرد با دیدگاه مدیریت جهادی وبهره وری به طورصحیح و مستمر در دستگاه ها صورت گیرد، منجر به کارایی و اثربخشی دستگاه و به تبع آن موجب ارتقا و پاسخگویی دستگاههای اجرایی می شود. لذا در این تحقیق سعی شده است ضمن تعریف مدیریت ،مدیریت جهادی وبهره وری ارتباط درستی از آنها نشان داده شود
کلیدواژه ها:
مدیریت جهادی،بهره وری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/403889/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نجف زاده، احمد و کلالی، افشین،1394،رابطه مدیریت جهادی وبهره وری،چهارمین همایش ملی علوم مدیریت نوین،گرگان،،،https://civilica.com/doc/403889
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نجف زاده، احمد؛ افشین کلالی)
برای بار دوم به بعد: (1394، نجف زاده؛ کلالی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر شیوه ی مدیریت جهادی و فرهنگ متناسب با آن بر میزان بهره وری و عملکرد سازمانی
- نقش مدیریت منابع انسانی در توسعه خلاقیت و نوآوری کارکنان
- هزینه یابی بر مبنای هدف
- تعیین تاثیر صممیت سازمانی بر رضایت شغلی کارکنان بانک مسکن استان آذر بایجان شرقی
- بررسی عوامل موثر بر بهره وری در بخش کشاورزی- مطالعه موردی ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الادبیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.