بررسی تاثیر استفاده از تخیل در کتاب های درسی برخلاقیت دانش آموزان

سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,236

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIRJAND01_290

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

امروزه اندیشه ها، داستان هاوفیلم های علمی تخیلی یک ابزار بسیارموثروکارآمد برای آموزش های مبتنی بررشد خلاقیت ، پزوهش های خلاق، ابداعات،اختراعات ونوآوری هامی باشند ودرمراکزآموزش ودانشگاه ها ونیز در سازمان ها ی پژوهشی مانندمراکز تحقیق و توسعه ( گروه مشاوران یونسکو، 1369) صنایع کشور های پیشرفته بسیارموردتوجه واستفاده قرارمی گیرند. این درحالی است که درکشور مابه نظرمی رسد نقش وضرورت آن به خوبی شناخته نبوده و مورد غفلت واقع شده است وبیشتر به عنوان یک سبک ادبی دانسته می شود. لذاباتوجه به اهمیت موضوع ، باید برای سیستم آموزش وپرورش کشورمان که عمدتا مبتنی برمحفوظات است چاره ای اندیشید، زیراخلاقیت ونوآوری محرک اصلی تمدن ها و کلید پیشرفت درزمینه ای است وماتنها با نیروی قدرتمند خلاقیت است که می توانیم مسائل ومشکلات راازسرراه مان برداریم

نویسندگان

آرام احمد پور

معاون پرورشی مجتمع فارابی شهرستان اشنویه

رقیه سامی

معاون پرورشی اداره آموزش وپرورش عشایر استان آذربایجان غربی

رقیه شاهی

کارشناس امور پرورشی اداره آموزش وپرورش عشایر استان آذربایجان غربی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • گروه مشاوران یونسکو (1369). فرآیند برنامه‌ریزی آموزشی. ترجمه‌ی فریده مشایخ. ...
  • نمایش کامل مراجع