سال انتشار: 1387
محل انتشار: دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE02_367
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,694
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه و شناسایی منابع آلاینده رودخانه قمرود
چکیده مقاله:
منابع آب و خصوصاً روان آب های سطحی ( رودخانه ها ) که منبع عمده تامین کننده آب مورد نیاز انسان می باشند، از ارزش به سزایی برخوردار بوده و لزوم حفاظت و تلاش به منظور ممانعت از آلودگی آنها با انواع آلاینده ها نیز خود امر مورد توجهی است . منابع آلاینده رودخانه قمرود به دو دسته کلی منابع نقطه ای و غیر نقطه ای تقسیم می شوند . 32 منبعآلاینده مستقر در اطراف قمرود شناسایی شده است که هر کارخانه به طور میانگین سالانه m3 1812625 فاضلاب به درون رودخانه وارد می کند . بیشترین و کمترین ورودی فاضلاب به ترتیب به واحد آب شیرین کن سالاریه ) 144000 m3 ، %)24,8 و واحدهای کوبن کار و امید فنر ) 1200 m3 ، %(0,025 اختصاص دارد . انواع زباله و آلاینده های رودخانه قمرود شامل سه دسته کلی زباله های شهری، صنعتی و زباله های خطرناک می باشند که سالانه میزانی بالغ بر 1130 تن می باشند . بیشترین و کمترین مقدار وارد شده به کوره های سنتی ذوب سرب، آلومینیوم و روی 10) واحد سنتی ) 500) تن، %)44,25 و منابع متفرقه شهری و روستایی 30) تن، %)2,56 تعلق دارد .
بخش مهم بار آلودگی رودخانه بر حسب اکسیژن مورد نیاز شیمیایی ) ) BOD5 ، در محدوده شهری ( بند 19 دی تا پل البرز ) به رودخانه تخلیه گردیده است . از نظر جامدات محلول ) ) TDS منطقه امامزاده عبدا ... ، قلعه چم، پل خلج آباد، پذیرای بیشترین میزان مواد محلول هستند . همچنین میزان کدورت در محدوده قلعه چم، پل آسفالت فرا راه، پل خلج آباد، هموار لک ها بیشتر از سایر ایستگاه ها می باشد که با توجه به فعالیت تعدادی از و احدهای شستشوی شن و ماسه در این منطقه موجب افزایش کدورت می گردند که نتایج پارامترهای آلودگی کدورت این واحدها نیز دقیقاً همین روند را نشان می دهد از نظر میزان هدایت الکتریکی نیز با عبور آب از سد 15 خرداد تحت تأثیر اراضی شور
منطقه بر میزان هدایت الکتریکی افزوده شده و در محل عبور رودخانه از محدوده شهری مدام بر شوری آن افزوده می شود . همچنین ورود پساب سیستم تصفیه آب شیرین ویژه در ایستگاه پل انقلاب نیز یکی از عوامل افزایش هدایت الکتریکی آب رودخانه در این قسمت می باشد . روند افزایشی آلودگی های رودخانه قمرود در طی مس یر تا حوالی محدوده حرم مطهر حضرت معصومه ( س ) در حال افزایش است و در حوالی حرم به دلیل کنترل بیشتر، این میزان تقریباً ثابت می ماند .
کلیدواژه ها:
منابع، آلودگي، محيط زيست، رودخانه قمرود
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/37430/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی، منصور و شم آبادی، نرگس،1387،مطالعه و شناسایی منابع آلاینده رودخانه قمرود،دومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/37430
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، ابراهیمی، منصور؛ نرگس شم آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1387، ابراهیمی؛ شم آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پهنه بندی خطر سیلاب شهری با استفاده از روش های هم پوشانی ترکیب خطی وزنی ( WLC ) وسناریوهای میانگین وزنی مرتب شده ( OWA ) مطالعه موردی: شهر ساری/مازندران/ایران)
- پهنه بندی دشت تسوج با توجه به افت سطح آب زیرزمینی و کاربرد آن در طراحی برنامه های بهره برداری
- اثر حلال و تکنیک استخراج بر ترکیب اسیدهای چرب روغن پسته
- بررسی ارتباط چشمه های آبگرم البرز غربی با زمین ساخت منطقه
- بررسی کیفیت آب زیرزمینی دشت قم از نظر شرب توسط شاخص های کیفی GWQI وآلودگی GWPI
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.