کمک به بررسی مشکلات ایمنی مواد غذایی توسط مدل های کلی زنجیره های تامین غذایی

سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 650

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

COPDCFI02_043

تاریخ نمایه سازی: 25 فروردین 1394

چکیده مقاله:

غذاها از یک دامنه گسترده و وسیعی از سیستم های پردازش و تولید ، که بعضی از آنها بسیار پیچیده هستند ونیازهای فنی قابل توجهی دارند،عبور می کند . اصطلاح زنجیره غذایی معمولا برای درک کلیه اقداماتی که برایعرضه محصول انجام می گیرد بیان می شود؛ که این اقدامات شامل روند تولید محصولات کشاورزی ، برداشت/کشتار ، از طریق تولید اولیه و / یا ساخت ، ذخیره سازی و توزیع از طریق فروش به خرده فروشی و یا استفاده درتولید غذاهای دیگر و ارضا کردن نیاز مصرف کننده، می باشد. در محیط امروز چندین دلیل وجود دارد که چرا براییک مجموعه عملیات برای تولید غذا یک رویکرد زنجیره ای لازم است که از آن جمله این اهداف عبارتند از:-قابلیت ردیابی -سیستم های ایمنی مواد غذایی - ایجاد برخی ویژگی ها. روش مطالعه در این بررسی مروری بهگونه ای بوده که یک روش سلسله مراتبی استفاده شده که سه سطح را توضیح می دهد : 5 مرحله، 9 مرحلهعملیاتی و یک سری از 27 واحد عملیاتی، که هر کدام از آنها تعریف شده اند.

کلیدواژه ها:

زنجیره غذایی مصرف کننده̨ سیستم های ایمنی مواد غذایی

نویسندگان

فرشته خیری

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور-کارشناس کنترل کیفیت فروشگاه های زنجیره ای رفاه

محمد درخشان

کارشناس ارشدمهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحدسبزوار-سرپرست کنترل کیفیت فروشگاههای زنجیره ای رفاه

سهیلا عزیزخانی

دانشجوی کارشناسی ارشدمهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-کارشناس کنترل کیفیت فروشگاههای زنجیره ای رفاه

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • M.F. Stringer &, M.N. Hall, The Brekdowns in Food Safety ...
  • Knight, C., Stanley, R., & Jones, L. (2002). Agriculture in ...
  • Campden and Chorleywood Food Research Association Group (CCFRA) (2003). HACCP: ...
  • European Community (2002). Regulation (EC) No. 178/2002 of the European ...
  • نمایش کامل مراجع