سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: INDM03_139
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,843
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارائه الگوی پیشنهادی برای استفاده از مشارکت های مردمی در حوزه مدیریت بحران با ایجاد ارتباط بین ازمان های دولتی و مردم
چکیده مقاله:
با توجه به آسیب پذیری بالای محیط های شهری و روستایی در برابر سوانح طبیعی و از سوی دیگر امکانات و منابع معین و محدود سازمان های دولتی، نمی توان انتظار داشت که نیروهای دولتی متولی امر مدیریت بحران کلیه وظایف محوله در راستای نیل به اهداف موجود خود را به صورت متمرکز انجام دهندو حضور مردم آگاه، در این فعالیت ها ضروری می نماید بنابر این وجود یک پل ارتباطی بین این سازمان ها و مردم به اشاعه و ارتقاء فرهنگ پیشگیری از اثرات سوانح طبیعی و آمادگی مقابله در برابر آنها کمک بسزایی خواهد نمود.
نهادها و تشکل های مردمی به دلیل سبقه، نوع گفتمان و ادبیات مردمی که دارند می توانند به راحتی با مردم ارتباط برقرار نموده و فرهنگ سازی و سازماندهی مؤثری در حوزه مدیریت بحران و اهداف آن داشته باشند .به نظر می رسد این ارتباط علاوه بر حصول هدف ذکر شده، باعث ارتقاء اثر بخشی فعالیت های مورد نظر در سازمان های دولتی شده و مدیریت بهینه غیر متمرکزی در فازهای مختلف چرخه مدیریت بحران اعمال نموده و به مشورت دهی و تدوین و تأثیر گذاری بر فعالیت های مشابه کمک می نماید.
در این مقاله با شناخت به دست آمده از سازمان های دولتی مدیریت بحران در کشور عزیزمان ایران و فرصت های به وجود آمده از طریق تأسیس شورای شهر و شورایاری محلات و نیز قدمت وجود نهادهای مردمی سعی شده است تا الگویی برای توسعه استفاده از توان و ظرفیت مردم در جهت تحقق اهداف سازمان های دولتی در امر مدیریت بحران ارائه شود.
این الگو شامل تعریف روابط فی مابین ، هدف گذاری و تعیین محتوای فعالیت ها و شیوه سازماندهی می باشد . مسلماً در این الگو جهت ظرفیت سازی و نوانمند نمودن گروه های مردمی در امر پیشگیری و کاهش اثرات ، آموزش و آمادگی مقابله در برابر سوانح پیشنهاداتی لحاظ شده است.
کلیدواژه ها:
سازمان هاي دولتي، سازمان هاي غير دولتي،نهادها و تشكل هاي مردمي رسمي ، نهادها و تشكل هاي مردمي غير رسمي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/33327/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یاور، بیژن و اشتری ماهینی، آمنه،1386،ارائه الگوی پیشنهادی برای استفاده از مشارکت های مردمی در حوزه مدیریت بحران با ایجاد ارتباط بین ازمان های دولتی و مردم،سومین کنفرانس بین المللی مدیریت جامع بحران در حوادث غیرمترقبه طبیعی،تهران،،،https://civilica.com/doc/33327
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، یاور، بیژن؛ آمنه اشتری ماهینی)
برای بار دوم به بعد: (1386، یاور؛ اشتری ماهینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
نقد پژوهشگران در مورد مقاله ارائه الگوی پیشنهادی برای استفاده از مشارکت های مردمی در حوزه مدیریت بحران با ایجاد ارتباط بین ازمان های دولتی و مردم
حامد شاطرزاده یزدی (1398/09/18): علی رغم اینکه مقاله کوتاه است لکن مختصر و مفید و نسبتا جامع می باشد. نقطه ضعف جدی آن عدم رفرنس دهی و درج منابع است
حامد شاطرزاده یزدی (1398/09/18): علی رغم اینکه مقاله کوتاه است لکن مختصر و مفید و نسبتا جامع می باشد. نقطه ضعف جدی آن عدم رفرنس دهی و درج منابع است
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت بحران و نقش سازمانهای غیر دولتی
- بررسی نقش و ظرفیت سازمان های مردم نهاد در مدیریت سیلاب شهری
- مدیریت بحران جامعه محور
- نقش مشارکت مردمی در مدیریت بحران ناشی از سیلاب های شهری
- بررسی عوامل موثر بر جذب مشارکت مردمی در امداد حوادث غیرمترقبه با تاکیدبر زلزله مطالعه موردی: مردم شهر کرمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.