سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: NCAMEM08_386
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 667
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت آب در صنایع غذایی
چکیده مقاله:
آب و منابع آبی در دنیای امروز جزو ارزشمندترین دارایی های ممالک به شمار میرود و کمبود آن یکی از عوامل محدود کننده اصلی در فعالیت های اقتصادی در آینده بشمار می آید. از این رو برنامه ریزی جهت صرفه جویی در مصرف و حفظ منابع موجود حائز اهمیت فراوانی است. آب در تمام صنایع، به ویژه صنعت غذایی استفاده فراوانی دارد. صنایع غذایی یکی از پرتقاضاترین شاخه های صنایع است، بنابراین اطمینان از استفاده مناسب مواد اولیه و انرژی در آن امری مهم تلقی می شود. از جمله روش هایی که جهت کاهش مصرف آب در صنعت غذا استفاده می گردد مصرف مجدد و باز چرخش آب است. نتیجه مصرف آب در صنایع غذایی ایجاد فاضلاب است که بر حسب نوع تولید و فرآیند هم از لحاظ حجم و هم از لحاظ کیفیت از تنوع گسترده ای برخوردار است . در تصفیه فاضلاب صنایع غذایی از روش های متفاوتی (روش های تصفیه فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی) بر حسب وضعیت موجود از جمله کمیت و نوع فاضلاب می تواند به کار گرفته شود. با ارائه اصول و مبانی تکنیک های مدیریت آب و روش های تصفیه فاضلاب امید است که مصرف آب در صنایع غذایی کاهش یابد و از مشکلات آینده جلوگیری شود.
کلیدواژه ها:
آب، تصفيه فاضلاب، صنايع غذايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/284681/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ناجی طبسی، سارا،1392،مدیریت آب در صنایع غذایی،هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/284681
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، ناجی طبسی، سارا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1392، ناجی طبسی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی قابلیت جوشکاری فولادهای ساده کربنیST37 و CK45 دراتصال با فولاد زنگ نزن آستنیتی AISI 304
- تصفیه فاضلاب کارخانجات تولیدکننده فرآورده های گوشتی با استفاده از فناوری پکیج های نوین تصفیه بیولوژیکی به روش رشدتلفیقی
- بررسی کاربرد امواج فراصوت در صنایع غذایی با تاکید بر صنایع لبنی
- کاربرد پردازش تصویردر تعیین استفاده از پودرهای لبنی بر رنگ و تخلخل نان حجیم بدون گلوتن
- بررسی روشهای تولید لیکوپن از ضایعات کارخانجات فراوری گوجه فرنگی جهت ایجاد ازش افزوده در بخش کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.