پیش بینی مدت زمان لازم برای خشک شدن پیاز خوراکی به کمک شبکه عصبی مصنوعی
محل انتشار: سومین همایش ملی توسعه پایدار روستایی
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 630
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
FNSSRD03_068
تاریخ نمایه سازی: 10 شهریور 1393
چکیده مقاله:
با افزایش بیش از پیش تولید پیاز، نیاز به انبارداری، افزایش ماندگاری، کاهش ضایعات و استفاده از پودر پیاز بیشتر احساس می شود. به-همین جهت خشک کردن این محصول به عنوان یکی از راهکارهای عملی همواره مطرح می باشد. هدف از انجام این تحقیق پیش بینی مدت زمان لازم برای خشک شدن پیاز خوراکی به کمک شبکه عصبی مصنوعی می باشد. در این تحقیق پیاز با استفاده از خشک کن جریان عمودی هوای داغ در زمانهای مختلف در سه سطح دمای 60، 70 و 80 درجه سلسیوس، سه سطح ضخامت لایه 15، 30 و 45 میلی متر، سه سطح ضخامت خلال 2، 4 و 6 میلی متر و سه تکرار، در سرعت هوای ثابت 5/1 متر بر ثانیه خشک شده تا محتوای رطوبتی آن ثابت و به 6% (بر پایه تر) برسد. مقایسه ضریب تبیین R2 وMSE نشان داد که شبکه عصبی با ساختار 1-10-4 با تابع آستانه تانژانت سیگموئید برای پیش بینی مدت زمان لازم برای خشک شدن در مقایسه با توپولوژی های دیگر نتایج بهتری را ارائه می کند، بهترین مقدار ضریب تعیین 999/0 و MSE آن 0083/0 بدست آمد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حدیث نعمت پورملک آباد
کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی گرایش مکانیزاسیون، گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز
محمدجواد شیخ داودی
دانشیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز
اسماعیل خراسانی فردوانی
استادیارهای گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز
حسن ذکی دیزجی
استادیارهای گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون، دانشگاه شهید چمران اهواز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :