سال انتشار: 1386
کد COI مقاله: SCMIS01_047
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,398
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مساله هماهنگی در زنجیره تامین از دیدگاه تاثیرگذاری اطلاعات
چکیده مقاله:
در سالهای اخیر مساله ایجاد هماهنگی در زنجیره تامین مورد توجه گسترده پژوهشگران قرار گرفته است. از آنجایی که اعضای یک زنجیره تامین موجودیتهای جدا از هم و مستقل میباشند، یکی از مهمترین مسائل مدیریت زنجیره تامین، تدارک دیدن مشوقهایی در جهت هماهنگسازی این اعضای مستقل است. در صورت دستیابی به هماهنگی، کل زنجیره تامین به عنوان یک سیستم واحد قابلیت دستیابی به عملکرد بهینه را دارا خواهد بود. یکی از پدیدههای مهم در مطالعه هماهنگی در زنجیره تامین از دیدگاه اطلاعاتی، اثر شلاقی میباشد. افزایش تغییرات نسبت تقاضای پیشبینی شده به تقاضای واقعی مشتری با حرکت به سمت بخش بالادستی زنجیره تامین به عنوان اثر شلاقی شناخته میشود که یک اثر مخرب اقتصادی میباشد. این اثر به علت کیفیت پایین اطلاعات رسیده به اعضای بالادستی زنجیره تامین و برخی دلایل دیگر به وجود میآید. در این مقاله مساله هماهنگی در زنجیره تامین از دیدگاه اطلاعاتی و نیز اثر شلاقی به عنوان مهمترین شاخص در این زمینه مورد تحلیل واقع شدهاند. همچنین تاثیرات الگوی تقاضای مشتری و نیز ماهیت زمانی محصولات عرضه شده توسط زنجیره تامین بر هماهنگی اطلاعاتی مورد بررسی قرار گرفتهاند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SCMIS01_047 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/25720/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فیاض بخش، سیدکاوه و رزازی، محمدرضا،1386،بررسی مساله هماهنگی در زنجیره تامین از دیدگاه تاثیرگذاری اطلاعات،نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت زنجیره ی تامین و سیستم های اطلاعات،تهران،https://civilica.com/doc/25720
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، فیاض بخش، سیدکاوه؛ محمدرضا رزازی)
برای بار دوم به بعد: (1386، فیاض بخش؛ رزازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- هماهنگی زنجیره تامین با استفاده از قرارداد تاخیر در پرداخت با در نظر گرفتن تقاضای وابسته به اعتبار
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه میان مدیریت ریسک، قدرت سهامداران عمده، حاکمیت شرکتی و عملکرد بانک، بورس در بحران مالی ایران
- متن کاوی در بازار سهام
- اسلام، ارتباطات و حسابداری
- طراحی مدل بازاریابی رسانه های اجتماعی با رویکرد تصمیمگیری چند شاخصه فازی
- بررسی اجزای استانداردهای مدیریت آموزش بر بهبود کیفیت آموزشی در آموزشگاه های شهر یاسوج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.