شاخصهای لازم درموفقیت و امنیت شهرداری در دولت الکترونیک
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی شهرداری الکترونیکی
سال انتشار: 1386
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,103
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EMUN01_026
تاریخ نمایه سازی: 22 بهمن 1385
چکیده مقاله:
دولت الکترونیکی شامل همه جنبه های اداره دولتی و بخش خصوصی در حوزه تئوری و اجرایی می باشد که مشارکت عمومی مردم در تصمیم سازیها، و امکان خلق و نوآوری در بکارگیری سرمایه های عمومی و اجتماعی را در پی خواهد داشت. شرکت همگامی مردم و گسترش و وسعت کار در یک دولت الکترونیکی به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله مهمترین آنها می توان به زیر ساختهای نرم افزاری ، نرم افزاری و ارتباطات به همراه نیروی انسانی توجه داشت. دولت الکترونیکی در حقیقت یکی از کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) است که باید از دیدگاه های مختلف مورد توجه قرار گیرد. برای داشتن یک شهرداری موفق در دولت الکترونیکی، توسعه یک مدل مناسب در ارتباطات محلی، و حتی بین المللی لازم می باشد و کشف این مدل بومی ازعوامل اصلی موفقیت در پیاده سازی دولت الکترونیکی می باشد. بنابراین برای پیاده سازی دولت الکترونیکی، ابتدا بایستی یک فهم جامع از آن داشت و نیز به این مهم توجه کرد که تعریف اهداف و توسعه استراتژی ها، حتی مهم تر از تجهیزات تکنولوژی می باشند.
در این مقاله، ابتدا به تعریف حجامعی از دولت الکترونیکی به عنوان یکی از کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات اشاره شده و سپس، ضمن معرفی شاخصهای موثر در موفقیت یک شهرداری الکترونیکی به تشریح نیازمندی های تکنیکی آن جهت اجرایی شدن پرداخته شده است. نهایتا با یک نگاه عملی به دولت الکترونیکی، یک مدل پیشنهادی جهت ارائه خدمات و سرویسهای دولت الکترونیکی در شهرداری الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نسرین تاج نیشابوری
کارشناس فنی مرکز تحقیقات مخابرات ایران
علی اکبر جلالی
دانشیار دانشکده برق دانشگاه علم و صنعت ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :