سال انتشار: 1392
محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین
کد COI مقاله: IALE01_205
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 444
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی لکگی patchiness در مجموعه حفاظت شده جاجرود
چکیده مقاله:
شناخت تغییرات سیمای سرزمین درطی زمان به منظور مدیریت پایدارسرزمین ضروری است لکگی یکی ازمهمترین فرایندهای منجربه بروز تغییردرسیمای سرزمین است ازمهمترین عوامل بروز لکگی درزیستگاه ها و مناطق حفاظت شده تغییرکاربری است تغییرکاربری درمناطق حساس زیستی بخصوص مناطق حفاظت شده جاجرود کاهش ارزش ها و کارکردهای موثر اینگونه مناطق را به همراه خواهد داشت هدف این تحقیق بررسی مجموعه حفاظت شده جاجرود ازنظر لکگی patchinessاست برای این منظور ازمتریک تعدادلکه استفاده شده است برای تهیه نقشه های کاربری سرزمین مجموعه حفاظت شده جاجرود ازتصاویر ماهواره ای لندست مربوط به سالهای 1365و1379و1389 استفاده شد نتیاج تحلیل این متریک درمجموعه حفاظت شده جاجرود نشان داد درطبقه مرتع خوب مرتع فقیر و باغ ازسال 1365تا1379 افزایش و سپس ازسال 1379تا1389 کاهش می یابد میزان آن درطبقه اراضی انسان ساخت ازسال 1365 تا سال 1389 پیوسته روندی کاهشی دارد میزان آن درطبقه دریاچه سد درسال 1389 افزایش می یابد
کلیدواژه ها:
تغييرات سيماي سرزمين، متريك هاي سيماي سرزمين، لكگي، مناطق حفاظت شده، لكه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/236399/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، شیرکو و علیزاده شعبانی، افشین و دانه کار، افشین و نظری سامانی، علی اکبر،1392،بررسی لکگی patchiness در مجموعه حفاظت شده جاجرود،نخستین کنفرانس بین المللی اکولوژی سیمای سرزمین،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/236399
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، جعفری، شیرکو؛ افشین علیزاده شعبانی و افشین دانه کار و علی اکبر نظری سامانی)
برای بار دوم به بعد: (1392، جعفری؛ علیزاده شعبانی و دانه کار و نظری سامانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی امکان برنامه ریزی مدیریت گردشگری در منطقه حفاظت شده جاجرود با استفاده از مدل فشار ، وضعیت، پاسخ (PSR )
- نقش سازمان های غیر دولتی ( NGOs) در حفاظت مشارکتی
- کاربرد داده های سنجش از دور و سیستم اطلاعات جغرافیایی دراستخراج نقشه های کاربری اراضی(مطالعه موردی : منطقه حفاظت شده جاجرود )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.