سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI21_398
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,512
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نانوذرات لیپیدی جامد (SLN) بعنوان حامل ترکیبات زیست فعال غذایی
چکیده مقاله:
در طراحی محصولات فراسودمند وجود ترکیبات زیست فعال مانند کاروتئوئیدها، اسیدهای چرب امگا 3، ویتامین ها یا فیتواسترول ها ضورر است. انکپسولاسیون این ترکیبات حداکثر پایداری فیزیکی، محافظت در برابر تجزیه شدن شیمیایی، کنترل دقیق میزان رهایش و در نتیجه حداکثر جذب آنها را باعث خواهدشد. سیستم انکپسولاسیون جدید، استفاده از سیستم نانوذرات لیپیدی جامد بعنوان حامل هایی برای ترکیبات فراسودمند چربی دوست می باشد. نانوذرات لیپیدی جامد شامل نانوامولسیون های کریستالیزه شده با فاز دیسپرسیونی بوده که از مخلوط حامل لیپیدی جامد- زیست فعال حاصل می شود. میانگین اندازه ذرات کمتر از 100-200nm را می توان ایجاد کرد. همچنین در SLN می توان از جدایی میکروفازهای ترکیبات زیست فعال از بستر لیپیدی جامد ممانعت کرد و در نتیجه باعث پایداری فیزیکی و شیمایی ترکیبا زیست فعال گردید. در این مقاله مروری، به برخی از مطالعات انجام شده در زمینه ساختار، ویژگی ها، پایداری و ساخت نانوذرات لیپیدی جامد و ضرورت استفاده از آنها در علوم غذایی پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
ترکیبات زیست فعال، نوتویسیتیکال، غذاهای فراسودمند، سیستم های حامل، کریستالیزاسیون اسید
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/234634/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابازاده، افشین و قنبرزاده، بابک،1392،نانوذرات لیپیدی جامد (SLN) بعنوان حامل ترکیبات زیست فعال غذایی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/234634
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، بابازاده، افشین؛ بابک قنبرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1392، بابازاده؛ قنبرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مزیتهای فنی و اقتصادی انرژی خورشیدی و انرژی بادی
- رابطه بین چشم انداز زمانی و تاب آوری تحصیلی با اهمال کاری تحصیلی دانش آموزان
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.