سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: NCLSC04_084
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,412
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معیارهای انتخاب تامین کننده پایدار
چکیده مقاله:
پایداری درزنجیره تامین بهعنوان بحثی جدید و بسیار تاثیر گذار چندی است که توجه محققین حوزه میدریت زنجیره تامین را به خود معطوف ساخته است تامین کنندگان به عنوان اجزا اساسی شکل دهنده زنجیره تامین می توانند نقش بسزایی درایجاد زنجیره تامین پایدار داشته باشند شکل گیری زنجیره تامین ببا فرایند انتخاب تامین کننده آغاز می شود و دراین فرایند انتخاب معیارهای مناسب برای انتخاب تامین کنندها ز اهمیت زیادی برخوردار است از این رو دراین مقاله کوشیدها یم تا با مرور ادبیات به جمع بندی مناسبی از معیارهای انتخاب تامین کننده با نگاه به مفهوم پایداری دست یابیم . با بررسی تعاریف مطرح محورهای اصلی پایداری استخراج شده و برای تکمیل کار با مرور ادبیات حوزه های مربوط به محورهای اصلی به عنوان محورهای پشتیبان درپایداری شناسایی شده اند.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/167528/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اشرفی، مهدی و چهارسوقی، سیدکمال،1390،معیارهای انتخاب تامین کننده پایدار،دومین کنفرانس بین المللی و چهارمین کنفرانس ملی لجستیک و زنجیره تامین،تهران،،،https://civilica.com/doc/167528
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، اشرفی، مهدی؛ سیدکمال چهارسوقی)
برای بار دوم به بعد: (1390، اشرفی؛ چهارسوقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی و انتخاب تامینکنندگان سبز بر اساس مزایا، فرصت ها،هزینه ها و ریسکها با استفاده از DEMATEL فازی، ANP فازی و VIKOR خاکستری
- استفاده از تحلیل سلسله مراتبی فازی در انتخاب تامین کننده در زنجیره تامین پایدار
- مدیریت زنجیره تامین پایدار و ضرورت بررسی آن
- استفاده از تکینیک یکپارچه تاپیسیس- AHP آنتروپی خاکستری جهت تعیین مسیر بحرانی چند معیاره یک شبکه معیارهای زمان، هزینه، کیفیت و ریسک
- ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان در مدیریت زنجیره تامین پایدار با استفاده از تکنیک ترکیبی تحلیل عاملی تاییدی و فرآیند تحلیل شبکه ای (ANP) (مطالعه موردی: چاپ فرارنگ آریا)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و رتبه بندی عوامل تأثیرگذار در برنامه ریزی پرژه های ساخت (مطالعه موردی)
- تجزیه و تحلیل ریسک در انتخاب بهترین روش ارزیابی عملکرد با رویکرد طراحی بدیهی فازی
- نسل جدیدی از مواد کامپوزیتی هوشمند فوق پیشرفته نوآورانه حاوی سیالات الکترورئولوژیک: یک بررسی تجربی
- دلایل افزایش نیروگاه های بادی نسبت به نیروگاه های خورشیدی نیروگاه های خورشیدی در ایران و جهان
- مطالعه فرکانسی افزودن گارنی فلپ پلاسمایی بر میدان جریان حول صفحه تخت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.