سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: QAND02_135
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 92
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ارزش و اهمیت گیاهان دارویی در درمان بیماری های انسان از منظر قرآن و حدیث
چکیده مقاله:
گیاهان یکی از اجزای اصلی جهان هستی می باشند. انسان ها، گیاهان را به عنوان دارو از زمان های بسیار قدیم مصرف می کردند. بعد از مشاهدات و تجربیات زیاد گیاهان دارویی به عنوان منابع دارویی شناخته شدند. بنابراین درمان از طریق این گیاهان بعداز مشاهدات وتجربیات زیاد گیاهان دارویی به عنوان منابع دارویی شناخته شدند. بنابراین درمان از طریق این گیاهان به تمدن اولیه انسان برمی گردد. دراین مقاله با بررسی آیات مرتبط و مراجعه به تفاسر و روایات، به بررسی گیاهان دارویی در کتاب مقدس قرآن است و احادیث پرداخته شده است تااهمیت جایگاه آن ها وغنای فرهنگی پزشکی اسلامی را بیان نماییم. کتاب قران هدایتی برای مسلمانان است که در آن از گیاهان دارویی همانند کافور، درخت خرما، انجیر، زنجبیل، انگور، سیر، عدس، زیتون، پیاز، انار، کدو، ریحان، درخت گز، سیواک، خردل، اقاقیا، خیار، تره و... اشاره شده است. مادر این پژوهش به بررسی برخی از این گیاهان دارویی از جمله خرما، کدو و ریحان پرداختیم. با مروری بر آنها می توان به نتیجه دست یافت که از منظر قران، اهمیت گیاهان در تغذیه ی انسان بیشتر از سایر مواد خوراکی است، به گونه ای که حتی در بیان خوراک ها و نعمت های بهشتی نیز خداوند میوه ها را بر گوشت مقدم داشته است گیاهان علاوه بر تغذیه ی انسان، به عنوان دارو درمان بیماری های او نیزکاربر دارند و قرآن کریم در داستان حضرت یونس (ع) و ماجرای به دنیا آمدن حضرت عیسی (ع) به این نقش گیاهان اشاره دارد. بنابراین با عنایت به ایات قران کریم و روایات مربوطه، اهمیت توجه بیشتر به گیاهان در رژیم غذایی و تهیه ی دارو و درمان بیماری ها به روشنی آشکارمی گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا QAND02_135 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1405656/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی قرا، مریم و اصغرزاده، رقیه،1400،بررسی ارزش و اهمیت گیاهان دارویی در درمان بیماری های انسان از منظر قرآن و حدیث،دومین همایش ملی پژوهشهای میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی،ساری،https://civilica.com/doc/1405656
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، امامی قرا، مریم؛ رقیه اصغرزاده)
برای بار دوم به بعد: (1400، امامی قرا؛ اصغرزاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه جهت گیری مذهبی و تاب آوری با رضایت از زندگی زنان خانه دار
- نقش موسیقی و ریتم در سیمای معنوی بشریت پس از اسلام
- قران و بهبود تعاملات اجتماعی
- پیامبر پرچم دار وحدت در جامعه جهانی
- دیدگاه های فقهی ملااحمد نراقی ومیرزا مسیح استر ابادی و شیخ جعفر کاشف الغطا در مورد ولایت فقیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- آینده پژوهی توسعه فناوری های اسمز مستقیم در تصفیه فاضلاب های نیروگاهی
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.