سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: FAMILYRF09_003
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 47
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیامدهای همه گیری بیماری کوید ۱۹، مواجهه کودکان با خشونت خانگی
چکیده مقاله:
مقدمه و هدف: اگرچه فرنطینه یک راهکار مناسب برای جلوگیری از تبعات جسمانی همه گیری بیماری کوید ۱۹ توصیه می شود اما بسیاری از سازمان ها، از جمله سازمان جهانی بهداشت درباره طولانی شدن قرنطینه و همه گیری این بیماری و تبعات روانی آن بر روی کودکان، ابراز نگرانی کرده اند. در این راستا، پژوهش حاضر به بررسی مواجهه کودکان با خشونت خانگی به عنوان یکی از پیامدهای احتمالی همه گیری بیماری کوید ۱۹ پرداخته است. روش: این پژوهش در قالب یک بررسی زمینه یابی و پس رویدادی انجام شده و از نوع توصیفی مقطعی است. در این بررسی، ۱۲۶ نفر از دختران ۱۲ تا ۱۶ سال شهر زاهدان با روش نمونه گیری در دسترس ، به عنوان پژوهش انتخاب شدند و به پرسش نامه مواجهه کودکان با خشونت خانگی ادلسون و همکاران پاسخ دادند؛ نتایج حاصل از جمع آوری داده ها، با شاخص های آمار توصیفی تجزیه و تحلیل شد. نتایج: میانگین و انحراف استاندارد نمره کلی مواجهه کودکان با خشونت خانگی، به ترتیب ۳۱/۴۳ و ۵/۱۱ با فراوانی ۵۸ درصد می باشد که با توجه به خطر برش پرسش نامه (x>۳۰)، نشان دهنده مواجهه متوسط کودکان با خشونت خانگی است. بحث: پژوهش حاضر نشان داد که میزان مواجهه کودکان با خشونت خانگی در شرایط همه گیری بیماری کوید ۱۹ در سطح قابل توجهی قرار دارد؛ بنابراین پیشنهاد می شود که آموزش های مربوط به شیوه های کارآمد برخورد والدین با تعارضات در دستور کار آگاهی توسط رسانه ها قرار گیرد تا به واسطه یادگیری این آموزش ها، کودکان با خشونت خانگی کمتری مواجه شوند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا FAMILYRF09_003 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1345754/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آشیانی، حسین و نوری مقدم، ثنا و میرعرب، پریسا،1400،پیامدهای همه گیری بیماری کوید ۱۹، مواجهه کودکان با خشونت خانگی،نهمین کنگره ملی آسیب شناسی خانواده و پنجمین جشنواره ملی خانواده پژوهی،تهران،https://civilica.com/doc/1345754
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، آشیانی، حسین؛ ثنا نوری مقدم و پریسا میرعرب)
برای بار دوم به بعد: (1400، آشیانی؛ نوری مقدم و میرعرب)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش قرآن در سلامت روان: مطالعه موردی مولفه مثبت اندیشی
- تاثیر معنویت در پیشگیری از ارتکاب جرایم و عوامل موثر در ارتکاب جرایم در اندیشه حضرت علی (ع)
- بررسی نفقه فرزندان از دیدگاه فقهی و حقوقی و رابطه ی نفقه با رفتارهای معارض با هنجارهای اجتماعی از جانب کودکان و نوجوانان
- بررسی آیه ۵۴ سوره مائده در خصوص امام زمان(عج)
- بررسی میزان توجه به برنامه درسی خلاق در برنامه درسی هدیه آسمان پایه ششم ابتدایی از دیدگاه آموزگاران ابتدایی شهر اندیمشک در سال تحصیلی ۹۸-۹۹
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.