سال انتشار: 1399
محل انتشار:
اولین کنفرانس ملی داده کاوی در علوم زمین
کد COI مقاله: EARTHSCI01_067
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 122
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی غار زنگرون، شمال کرج، استان البرز
چکیده مقاله:
غارها از پدیده های مهم زمین شناسی هستند که اهمیت بسزایی در بوم شناسی و زمینگردشگری دارند. غارها بیشتر در سنگ-های انحلالپذیر مانند سنگ آهک ساخته میشوند. غار زنگرون در ۴/۸ کیلومتری شمال روستای زنگرون در راه کرج- چالوس و در استان البرز قرارگرفته است. غار زنگرون برای بازدید همگانی مناسب نیست. این غار در سه مرحله غارنوردی در تابستان ۱۳۹۸ توسط گروه کوهنورد و غارنورد شناسایی شد. از دیدگاه زمین شناسی این غار جوان در پهنه ساختاری- رسوبی البرز میانی و در سازند روته ساخته شده است. بارندگی بیش از ۷۰۰ میلیمتر، سردسیر بودن منطقه (میانگین ۸/۲ درجه سیلیسیوس)، همچنین شکستی های فراوان و سنگ آهک انحلال پذیر از مهمترین عوامل ساخت و گسترش غار زنگرون بوده است. سازند روته یکی از سازندهای است که از شمال تهران تا باختر قزوین (خاور البرز میانی) توان کارست زایی بالایی از خود نشان میدهد. شکستگیها نقش بسزایی در ساخت این غار داشته است. غارنهشت های هلاکتایت و چکنده در غار زنگرون شناسایی شد. بر پایه نقشه تهیه شده از غار، درازای غار ۱۴۴ متر و ژرفای آن ۴۰ متر است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EARTHSCI01_067 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1264896/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرمانی، پرویز و بهمن دار، سلمان و طارمی، محمد و حاجیلو، علی،1399،شناسایی غار زنگرون، شمال کرج، استان البرز،اولین کنفرانس ملی داده کاوی در علوم زمین،https://civilica.com/doc/1264896
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، آرمانی، پرویز؛ سلمان بهمن دار و محمد طارمی و علی حاجیلو)
برای بار دوم به بعد: (1399، آرمانی؛ بهمن دار و طارمی و حاجیلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارائه مدل هوشمند شبکه عصبی جهت ارزیابی تراوایی مخزن آسماری در میدان نفتی اهواز
- تحلیل رفتار تونل با استفاده از منحنی مشخصه
- اثر سطح جدایش میانی کژدمی در هندسه محورهای تاقدیس های ماری و زیتون در زون ایذه، کمربند چین خورده – رانده زاگرس
- بررسی اثرات زیست محیطی نیروگاه های تولید برق ژئوترمال
- استفاده از آزمایش نفوذ پیزومخروطی لرزه ایSCPT) در بررسی های ژئوتکنیکی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش ششم) بررسی ناپایداری های زمین در جاده ها و مناطق روستایی- گزارش کارگروه ژئوتکنیک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.