سال انتشار: 1399
محل انتشار:
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران
کد COI مقاله: NCFOODI27_388
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 175
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط in vitro
چکیده مقاله:
در این مطالعه، با استفاده از دپلیمریزاسیون صمغ کتیرا (GT) توسط آنزیم پکتیناز و سپس جداسازی غشائی آن، صمغ کتیرای هیدرولیز شده با روش آنزیمی (EH-GT) حاصل گردید. ویژگیهای رشد باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم (BB) در حضور گلوکز، اینولین (Inu)، GT و EH-GT (در دو سطح غلظت 0/5 و (%1 با اندازه گیری جمعیت باکتری (log CFU/ml)، pH و اسیدیته ی قابل تیتراسیون محیط کشت TTA)، بر حسب در صد اسید لاکتیک) در فواصل زمانی 24 ساعته طی 48 ساعت در دمای 37 °C تعیین شد. طی 24 ساعت ابتدائی تخمیر، گلوکز و EH-GT نسبت به GT و Inu سبب تحریک بیشتر رشد و تکثیر باکتری BB شدند .(P <0/05) همچنین در پایان روز دوم گرمخانه گذاری، گزینش پذیری باکتری BB برای جذب و استفاده از پری بیوتیک ها به این ترتیب بود : گلوکزInu > Inu 1% > EH-GT 0.5% > EH-GT 1% > .GT 0.5% > GT 1% >0.5% علاوه بر این متابولیسم EH-GT سبب کاهش قابل ملاحظه ی pH و افزایش TTA محیط در مقایسه با سطوح مشابه Inu و GT در هر دو زمان نمونه برداری شد .(P <0/05) بر اساس نتایج مطالعه ی حاضر، تلفیق هیدرولیز آنزیمی و جداسازی غشائی، میتواند به عنوان یک تکنولوژی نویدبخش برای استفاده از صمغ های طبیعی به عنوان پری بیوتیک های بالقوه در فرمولاسیون مواد غذائی فرا سودمند، مد نظر قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFOODI27_388 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1156686/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قادری قهفرخی، مریم و یوسف وند، امین و زارعی، مهدی و احمدی گاولیقی، حسن،1399،ارزیابی پتانسیل پریبیوتیکی صمغ کتیرای هیدرولیز شده با پکتیناز بر باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم در شرایط in vitro،بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،باوى،https://civilica.com/doc/1156686
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1399، قادری قهفرخی، مریم؛ امین یوسف وند و مهدی زارعی و حسن احمدی گاولیقی)
برای بار دوم به بعد: (1399، قادری قهفرخی؛ یوسف وند و زارعی و احمدی گاولیقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحقیقی بر توسعه روشهای فراوری غیر حرارتی به منظور حفظ کیفیت و امنیت غذایی
- طراحی و ساخت خشک کن پاششی آبمیوه
- تولید قارچ خوراکی صدفی بر روی تفاله چغندر قند در کارخانجات قند قزوین
- غنی سازی محصولات ماکارونی با ویتامین ها و آهن در شرکت تولیدی تک ماکارون
- تحقیقی در مورد تهیه یک مدل آماری برای اندیس های Z,D باکتری اشرشیاکولی در سرکه سیب حاوی مواد نگهدارنده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.