تاثیر عصاره ی قهوه سبز بر چاقی

سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,426

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CCNS01_020

تاریخ نمایه سازی: 11 آذر 1398

چکیده مقاله:

بیان مساله:قهوه سبز احتمالا نوع کمتر شناخته شده ی قهوه در جهان بوده که خام و تفت داده نشده می باشد. عصاره قهوه ی سبز از ترکیبات زیادی با خاصیت دارویی مانند کافئین و همچنین از ترکیبات پلی فنولیک با خاصیت آنتی اکسیدانی شامل اسیدهای کلروژنیک تشکیل شده است. میزان پلی فنول های قهوه سبز بسیار بیشتر از قهوه ی تفت داده شده است زیرا در طی فرایند تفت دادن مقدار زیادی از پلی فنول های قهوه از بین می روند. با توجه به شیوع چاقی در جهان و ارتباط چاقی با بیماری های قلبی عروقی، دیابت و انواع سرطان ها، یکی از موثرترین روش های درمان چاقی استفاده از عصاره دانه قهوه سبز است.هدف پژوهش: در مطالعهی مروری حاضر تاثیرات عصاره قهوه ی سبز بر کاهش وزن و متابولیسم چربی و گلوکز مورد بررسی قرار گرفته است.روش و چگونگی انجام پژوهش: جستجو در منابع علمی معتبر (مقالات و کتب) طی سال های 1990 تا 2019 در پایگاهای معتبر علمی همچون: PubMed، Google Scholar، ISIیافته ها و نتیجه گیری: عصارهی قهوه سبز می تواند بر متابولیسم گلوکز تاثیر بگذارد و فعالیت گلوکز 6 فسفاتاز را مهار کندو نقش مهمی در تنظیم هموستاز گلوکز خون دارد، همچنین با تاثیر بر متابولیسم چربی، فعالیت آنزیم کارنیتین پالمیتیل ترانسفراز را تقویت می کند و باعث افزایش اکسیداسیون اسیدهای چرب در میتوکندرهای کبد می شود. با کاهش جذب چربی و کاهش سطح پلاسمایی آدیپسین های ترشحی از سلول های چربی منجر به کاهش وزن می شود.

نویسندگان

مهسا سرائیان

دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی، گروه زیست شناسی سلولی مولکولی و میکروبیولوژی، دانشکده علوم و فن آوریهای زیستی، دانشگاه اصفهان

فرشید پورحسین مجارشین

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی جانوری، گروه زیست شناسی گیاهی و جانوری، دانشکده علوم و فنآوریهای زیستی، دانشگاه اصفهان

محمدمهدی دوست محمدی

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی جانوری، گروه زیست شناسی گیاهی و جانوری، دانشکده علوم و فنآوریهای زیستی، دانشگاه اصفهان