سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: ICIORS12_242
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 310
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بکارگیری شبکه عصبی سلولی در تشخیص فعالیت انسان با استفاده از شبکه های حسگر
چکیده مقاله:
دستگاه های تلفن همراه بیشترین محبوبیت و میزان استفاده را در میان وسایل ارتباطی داشته که ما را به تحقیق برای تشخیص فعالیت انسان در آن ترغیب می کند. امروزه تشخیص فعالیت انسان در دستگاه های سیار توسط حسگرهای تعبیه شده امکان پذیر است که می توان از این مزیت برای پیش بینی فعالیت کاربر سود برد که برای محقق ساختن این هدف ذخیره ویژگی های فعالیت ها و دسته بندی آنها و نگاشت آنها بر روی الگوریتم یادگیری در این مقاله موردبررسی قرار گرفته است. در این تحقیق، یک شبکه عصبی کانولوشن برای انجام کارآمد و موثر تشخیص فعالیت های انسانی با استفاده از حسگرهای گوشی هوشمند با بهره برداری از ویژگی های ذاتی فعالیت ها و سیگنال های سری زمانی یک بعدی ارائه می شود، ارزیابی نتایج روش پیشنهادی در مقایسه با روش های دیگر نشان داد که دقت بدست آمده از روش پیشنهادی روی مجموعه داده تحقیق 95.75 ٪ ، در روش مقاله پایه ٪ 87.77 ، شبکه عصبی مصنوعی 91.08 ٪ و در ماشین بردار پشتیبان 94.61% می باشد که کارایی روش پیشنهادی را نسبت به سایر روش ها نشان می دهد
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICIORS12_242 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/923701/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظاهری، نسرین و وکیلی، اسد،1398،بکارگیری شبکه عصبی سلولی در تشخیص فعالیت انسان با استفاده از شبکه های حسگر،دوازدهمین کنفرانس بین المللی انجمن ایرانی تحقیق در عملیات،بابلسر،https://civilica.com/doc/923701
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، مظاهری، نسرین؛ اسد وکیلی)
برای بار دوم به بعد: (1398، مظاهری؛ وکیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی تشخیص حمله توزیع شده در اینترنت اشیاء با استفاده از یادگیری عمیق
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- ارزیابی پروتکلهای MAC در شبکه های حسگر بی سیم
- بکارگیری روش های یادگیری عمیق برای تشخیص فعالیت مبتنی بر سنسور
- ارائه یک پروتکل مسیریابی جدید در شبکههای تحمل پذیر تاخیر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدیریت فرایند - هزینه در طرح های توسعه
- تاثیر مهندسی ارزش در مهندسی کیفیت
- مطالعه آثار تحقیق و توسعه بر اشغال در صنایع کارخانه ای ایران
- مدیریت کایزن و نقش آن در بهره وری و توسعه صنایع
- شناخت روی اجرایی سیستم PPORF جهت بهبود در واحدهای تولیدی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.