سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: DCONF04_137
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 134
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معماری باغ های ایرانی و ژاپنی در راستای ارتقای کیفیت ادراک حسی
چکیده مقاله:
باغ ایرانی و ژاپنی از نماد های اصلی باغ سازی در جهان بوده و با ویژگی های مستقل و آداب مردم آنها پیوند عمیقی داشته اند. ایران و ژاپن دارای فرهنگها و آداب و رسوم متفاوتی هستند اما در هر دو تمدن احترام و جایگاه ویژه ای برای طبیعت از گذشته های دور دیده می شود. تفاوتهایی در نحوه استفاده و بکارگیری عناصر مختلف وجود دارد، که بیشترین استفاده از آنها را در باغهای هر سرزمین می بینیم. آنچه که توجه را جلب می نماید اینست که در هر دو الگوی باغ زندگی ای متناسب با فرهنگ آن سرزمین جریان داشته که با شناخت آن می توان ان سانی را که در طول تاریخ در آنجا زی سته ا ست، در ست تر شناخت. در این تحقیق از روش تو صیفی تحلیلی ا ستفاده گردیده است و تکنیک های جمع آوری اطلاعات به صورت - کتابخانه ای و با رجوع به ا سناد و مدارک مربوط مورد بازبینی قرار گرفته است بر این اساس در این مقاله تلاش می شود تا در رویکردی توصیفی تحلیلی امکان معرفی حس فضا در باغ ایرانی و باغ ژاپنی را فراهم شود.
کلیدواژه ها:
باغ ژاپني،باغ ژاپني، آرامش،آب، مفهوم فضا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/911557/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خلیلی خواه، بهار و منصوری، بهروز،1398،معماری باغ های ایرانی و ژاپنی در راستای ارتقای کیفیت ادراک حسی،چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/911557
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، خلیلی خواه، بهار؛ بهروز منصوری)
برای بار دوم به بعد: (1398، خلیلی خواه؛ منصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی منظرو فضای سبز سایت های صنعتی فعال با رویکرد توسعه پایدار؛ به مثابه زیرساخت سبز (نمونه موردی: نیروگاه سیکل ترکیبی شهید منتظرقایم، فردیس، کرج)
- بررسی تطبیقی باغ ایرانی و باغ ژاپنی نمونه موردی باغ ارم و قلعه نیجو
- بررسی تطبیقی ایده های طراحی در باغ های ایرانی و ژاپنی
- نقش عناصر چهارگانه (اربعه) در پایداری معماری
- طراحی مجتمع اقامتی، آموزشی کودکان کارو خیابانی در جهت رشد و شکوفایی استعدادهای آنان واقع در منطقه 6 تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.