سال انتشار: 1397
محل انتشار: چهارمین همایش ملی معماری و شهر پایدار
کد COI مقاله: NCSAC04_166
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 157
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی ایده های طراحی در باغ های ایرانی و ژاپنی
چکیده مقاله:
باغ ها استعاره تمدن بشری و بخشی از منظره فرهنگی هستند که در نتیجه همپوشانی و تعامل میان فرهنگ و طبیعت پدید می آیند و علاوه بر لایه های طبیعی و زیست محیطی دارای لایه های ارزشمند تاریخی نیز هستند. باغ و باغ سازی بر خلاف معماری، همیشه زاییده نیازهای نخستین بشری نیست، از این رو انسان دنیای آرمانی و تخیل های دست نیافته اش را به واسطه علاقه همیشگی به محیط های طبیعی، در باغ سازی می جوید و باغ آیینه ای تمام نما برای هر فرهنگ می گردد. تمامی هنرها در باغ حضور می یابند، تمامی حکمت ها جلوه می کنند و خلاقیت های مهندسی به اوج می رسند. باغ ایرانی و ژاپنی از الگوهای اصلی باغ سازی در جهان بوده و با ویژگی های سرزمینی و فرهنگ مردم آنها پیوند محکمی داشته اند. این دو کشور، دارای فرهنگ ها و آداب و رسوم متفاوتی هستند اما در هر دو تمدن احترام و جایگاه ویژه ای برای طبیعت از گذشته های دور دیده می شود. تفاوت هایی در نحوه استفاده و بکارگیری عناصر مختلف وجود دارد، که بیشترین استفاده از آنها را در باغ های هر سرزمین می بینیم. این مقاله بر آن است تا باغ های ایرانی و ژاپنی با سابقه ایی کهن و تکامل یافته طی قرون متمادی را به گونه ای تطبیقی همراه با نتیجه گیری منطقی به مقایسه بنشیند. لذا در این تحقیق از روش توصیفی تحلیلی استفاده گردیده است و تکنیک های جمع آوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و با رجوع به اسناد و مدارک مربوط مورد بازبینی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
باغ ايراني، باغ ژاپني، باغ سازي، بررسي تطبيقي، فرهنگ.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/873067/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کابلی، احمدرضا و بهرامی بیرگانی، زهرا،1397،بررسی تطبیقی ایده های طراحی در باغ های ایرانی و ژاپنی،چهارمین همایش ملی معماری و شهر پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/873067
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کابلی، احمدرضا؛ زهرا بهرامی بیرگانی)
برای بار دوم به بعد: (1397، کابلی؛ بهرامی بیرگانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه تطبیقی باغ ایرانی و باغ ژاپنی
- مروری بر زیباشناسی ژاپنی در باغ ژاپنی
- مطالعه تطبیقی مفاهیم معنا بخشی فرم و فضا در باغ ایرانی و باغ ذن ژاپنی
- مقایسه تطبیقی هنر باغ سازی ایرانی و ژاپنی مطالعه موردی: باغ فین کاشان و شاهزاده ماهان کرمان در ایران و باغ کنروکوین وریگوگین در ژاپن
- بررسی تطبیقی باغ ایرانی و باغ ژاپنی نمونه موردی باغ ارم و قلعه نیجو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.