سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICSAU05_0197
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 228
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه تطبیقی هنر باغ سازی ایرانی و ژاپنی مطالعه موردی: باغ فین کاشان و شاهزاده ماهان کرمان در ایران و باغ کنروکوین وریگوگین در ژاپن
چکیده مقاله:
از گذشته های دور انسان همواره پیوندی ناگسستنی با طبیعت پیرامون خود داشته و از آن تاثیر گرفتهاست. علاوه بر آن فرهنگ نیز از مهمترین وزنه های موثر بر تمام مظاهر زندگی انسان است. هنر باغ سازی همچون دیگر نمودهای هنری مصداقی منظری است که سوای ارزش های تاریخی و کارکردی، در نتیجه تعامل فرهنگ و طبیعت پدید می آید. این مقاله در پی بررسی و واشکافی ویژگی های مشترک و تفاوت های باغ سازی ایرانی و ژاپنی، ابتدا ریشههای هنر هر دو ملت را جداگانه بررسی نمود و آن چه دریافت شد این که باوجود تفاوت های فرهنگی میان دو سرزمین ایران و ژاپن، در هر دو تمدن همواره طبیعت از جایگاه ویژه و قابل احترامی برخوردار بوده و الگوی باغسازی آنها با ویژگی های سرزمین، ارزشهای نهفته در فرهنگ و باورهای مردمان ارتباطی مستحکم دارد. تفاوت های فرهنگی میان دو قوم به خوبی توجیه کننده افتراقات هنری آن هاست؛ باغ ایرانی فضای زندگی خصوصی گاه دایمی و گاه موقت انسان هاست، حال آن که باغ ژاپنی مجالی است برای رهایی از زندگی روزمره و پناه بردن به دامن طبیعت. درحقیقت می توان گفت از آن جا که هر دو هنر باغ سازی تبلور اعتقادی و فرهنگی قوم هاست، لذا از با وجود تمام ریشه های مشترک از به الگوی خاص خود برای ترجمان کالبدی اعتقادات شان بهره می جویند.
کلیدواژه ها:
مقايسه ي تطبيقي، هنر باغ سازي، باغ ژاپني، باغ ايراني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/734620/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظمی شیشوان، مهوش و ابراهیمی ماسوله، مجید،1396،مقایسه تطبیقی هنر باغ سازی ایرانی و ژاپنی مطالعه موردی: باغ فین کاشان و شاهزاده ماهان کرمان در ایران و باغ کنروکوین وریگوگین در ژاپن،پنجمین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/734620
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کاظمی شیشوان، مهوش؛ مجید ابراهیمی ماسوله)
برای بار دوم به بعد: (1396، کاظمی شیشوان؛ ابراهیمی ماسوله)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه تطبیقی باغ ایرانی و باغ ژاپنی
- باغسازی به سبک باغ ژاپنی
- مطالعه تطبیقی مفاهیم معنا بخشی فرم و فضا در باغ ایرانی و باغ ذن ژاپنی
- بررسی تطبیقی باغ ایرانی و باغ ژاپنی نمونه موردی باغ ارم و قلعه نیجو
- مروری بر قوانین بین المللی آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.