سال انتشار: 1397
محل انتشار: اولین همایش ملی ادبیات داستانی و ترجمه
کد COI مقاله: CFTCONF01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 161
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تصویر سازی و توصیف در داستان های بیژن نجدی
چکیده مقاله:
در بین داستان نویسان ده ه های شصت و هفتاد در ایران کار های اندک بیژن نجدی جایگاه خاصی دارد. مانند بهرام صادقی و هوشنگ گلشیری، نجدی نیز از نویسندگانی بود که با شاعری آغاز کرد، سپس به داستان نویسی روی آورد. البته بهرام صادقی و هوشنگ گلشیری از شاعری دست کشیدند و فقط به داستان پردازی پرداختند، اما بیژن نجدی تا پایان عمر، هم داستان می نوشت و هم شعر میگفت. به طوری که با در آمیختن داستان و شعر توانست در عرصه داستان نویسی فارسی سبک خاصی برای خود ایجاد کند. بدون این که کسی قبل از او این کار را در پیش گرفته باشد. آمیختگی شعر و داستان در آثار بیژن نجدی حالتی شعرگونه به داستان های وی داده است. یکی از این عوامل شاعرانگی در آثار داستانی نجدی تصویر سازی و توصیف است. نجدی با استفاده از سه عنصر عاطفه، تخیل و اسلوب در داستان های خود به تصویر سازی پرداخته است. وی با استفاده از چهار عنصر شعری تشبیه، شخصیت بخشی، جاندارپنداری و حس آمیزی تصویر های جالب و ظریفی در داستان های خویش خلق نموده است. در این جستار ابتدا به تعریف ایماژ و ماهیت آن میپردازیم و در ادامه با تکیه بر صور خیال موجود در شعر، عوامل و عناصر شاعرانگی در داستان های بیژن نجدی را مورد بررسی قرار میدهیم و در انتها با برشمردن انواع تصویر، به واکاوی گونه های آن در داستان های نجدی میپردازیم.
کلیدواژه ها:
دستور زبان تصوير ، تصوير سازي ، توصيف ، داستان ، بيژن نجدي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/880877/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، شهین،1397،تصویر سازی و توصیف در داستان های بیژن نجدی،اولین همایش ملی ادبیات داستانی و ترجمه،شیراز،،،https://civilica.com/doc/880877
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قاسمی، شهین؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، قاسمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسه مهارتهای خلاقیت دانش آموزان مقطع متوسطه مدارس هوشمند و عادی استان ایلام در سال تحصیلی 93-94
- بررسی تاثیر سطح فرد و ساختار برمیزان یادگیری سازمانی کتابخانه های دانشگاه پیام نور استان خوزستان بر اساس الگوی دی. ال. او.کیو مارسیکو واتکینزبا استفاده از معادلات ساختاری
- تحلیل ساختاری و نقد محتوایی داستان لنگ اثر ابراهیم گلستان
- نقش راهبردهای یادگیری (شناختی و خودتنظیمی)، تفکر انتقادی و جو عاطفی خانواده در پیش بینی عملکرد تحصیلی در دانش آموزان دختر سال دوم راهنمایی شهر اهواز
- بررسی نقش رضایت زناشویی و رضایت جنسی در پیش بینی سلامت روان زوج ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ویژگی های برجسته ی سبکی در موسیقی غزلیات قاسم انوار
- بررسی تاثیر فرای ندهای واجی بر وام واژه های انگلیسی در فارسی : براساس ترجمه ی رمان بادبادک باز اثرخالد حسینی
- خشونت زبانی و نارسایی آن در تعیین هویت و جنسیت سوژه
- درون مایه های هویت ملی در «فارسی بخوانیم»
- ولی و خرق عادت (کرامت) در کشف المحجوب هجویری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.