سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ATEE01_077
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 123
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری برسیستم های ذخیره کننده انرژی در نیروگاه های بادی
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از انرژی های تجدید پذیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، چرا که منابع انرژی تجدید ناپذیر مانندسوخت های فسیلی، نفت، گاز و ... روز به روز در حال کاهش هستند و با توجه به مصرف روز افزون این منابع، در آینده اینه چندان دور، دیگر اثری از این منابع نخواهد بود. از سوی دیگر آلایندگی منابع انرژی فسیلی و جریمه های سنگینی کهجهت جلوگیری از انتشار گاز های آلاینده مانند دی اکسید کربن درنظر گرفته شده است، توجه کشورها را بیش از پیش بهاستفاده از منابع انرژی تجدید پذیر مانند انرژی باد و خورشید، جلب کرده است. یکی از مسایلی که امروزه در سیستم هایقدرت به ویژ ه شبکه قدرت ایران بسیار مورد توجه برنامه ریزان و بهره برداران سیستم قرار دارد، تغییرات زیاد و عدم یکنواخت بودنمنحنی بار در ساعات مختلف شبانه روز است .این موضوع باعث شده است تا فقط در ساعات پیک بار از تمام ظرفیت نصب شده تولیدکشور استفاده شود و درساعات کم باری و میان باری مقدار زیادی از ظرفیت نصب شده خار ج از مدار باشد که این مطلب به معنای خواب سرمایه است. این مشکل کم و بیش در شبکه های قدرت دنیا که دارای منحنی های بار با تغییرات زیاد هستند مشاهده می شود. این موضوع محققان را برآن داشته است تا با نگاهی به تجربیات بشر و پیش زمینه ذخیره سازی از دیرباز، در اندیشه ذخیره کردن انرژی الکتریکی باشند. از آنجا که هزینه تولید برق و قیمت فروش آن در ساعات مختلف شبانه روز با توجه به براه افتادن بازار برق، تفاوت های چشمگیری دارد، بنابراین ایده ذخیره سازی برق در ساعات غیر پیک (برق ارزان) و استفاده از آن در ساعات پیک (برق گران) مطرح شد.
کلیدواژه ها:
ذخيره ساز هواي فشرده، ذخيره سازي چرخ طيار (فلايويل)، ذخيره ساز حرارتي، ذخيره ساز مغناطيسي ابر رسانا، ذخيره ساز ابرخازن، بازار برق، پخش بار، پشتيباني ولتاژ، پيك سايي و جابه جايي زمان مصرف، تجارت انرژي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848772/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جبارزاده، زهره السادات و سهل البیع، عاطفه و پارسایی، فرناز،1397،مروری برسیستم های ذخیره کننده انرژی در نیروگاه های بادی،اولین همایش ملی فناوری های پیشرفته در مهندسی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/848772
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جبارزاده، زهره السادات؛ عاطفه سهل البیع و فرناز پارسایی)
برای بار دوم به بعد: (1397، جبارزاده؛ سهل البیع و پارسایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عملکرد شارژرهای خودروهای الکتریکی ضمن پایداری سیستم انرژی ساختمان
- بررسی اثر مکانی بار مصرفی خودروهای برقی در جایابی بهینه ذخیره سازها در شبکه های توزیع فعال با حضور توربین های بادی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.