سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_208
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 112
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی رابطه کیفیت خدمات بیمه با حمایت سازمانی ادراک شده در سازمان تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی
چکیده مقاله:
با توجه به افزایش نقش سازمان های خدماتی در عرصه های مختلف اقتصادی و اهمیت موضوع کیفیت در عرصه های رقابتی، کیفیت خدمات به عنوان یکی از اهرم های استراتژیک و محورهای کلیدی در صنعت رقابت شاخته شده است. همچنین تیوری حمایت سازمانی شامل شکل گیری باورهای کلی کارکنان در ارتباط با اینکه چه مقدار یک سازمان به رفاه شان علاقمند و برای سهم و نقش آنها ارزش قایل است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ ماهیت از نوع توصیفی همبستگی می باشد. جامعه آماری این پژوهش را کارکنان و بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی و خدمات درمانی شهر سنندج تشکیل و با روش نمونه گیری غیر تصادفی در دسترس برآورد شد و با دو پرسشنامه استاندارد کیفیت خدمات خدمات سروکوآل پاراسورامان و همکاران (به نقل از قاسمی، 1388) و پرسشنامه حمایت سازمانی ادراک شده (ایزوانبرگ و همکاران، 1990) ارزیابی شده اند و با استفاده از آزمون ضریب همبستگی پیرسون، در سطح P> 0/05 تجزیه و تحلیل شد نتایج نشان داد ارتباط معناداری بین مولفه های پژوهش برخوردار است. یافته ها حاکی از آن بود که با توجه به افزایش آگاهی مشتریان و درک جامع آنها از سطوح کیفیت خدمات و همچنین از آنجا که یک مشتری راضی احتمال زیادی دارد که باز هم مراجعه خود را ادامه دهد وبه تبلیغات شفاهی و افزایش استفاده از امکانات و خدمات بیمه بپردازد، توجه معیارهای آنان نقش موثری در توسعه و درک آنها از کیفیت خدمات خواهد داشت. آنچه اهمیت دارد این است که مسیولان و کارکنان سازمان های تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی شهر سنندج می توانند با عمل به وعده های خود که شامل: ارایه خدمات عینی تر، عرضه مطلوب خدمات و ارایه ی وسایل و تجهیزات مدرن، قابلیت اعتماد به ادعاهای کیفیتی، رسیدگی به سوالات و شکایات مشتری، ارتباط با مشتری و ارایه کیفیت خدمات بهتر به مشتریان خود و توجه خاص به تک تک آنها می توانند در این استان بهتر عمل نمایند.
کلیدواژه ها:
كيفيت خدمات، حمايت سازماني ادارك شده، تامين اجتماعي، خدمات درماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845164/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی زاد، آرمان و چقازردی، عباس و لرستانی، حمید و محمدی، حیدر،1397،بررسی رابطه کیفیت خدمات بیمه با حمایت سازمانی ادراک شده در سازمان تامین اجتماعی و بیمه خدمات درمانی،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/845164
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، احمدی زاد، آرمان؛ عباس چقازردی و حمید لرستانی و حیدر محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، احمدی زاد؛ چقازردی و لرستانی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.