سال انتشار: 1386
محل انتشار: دو فصلنامه دین و ارتباطات، دوره: 14، شماره: 31
کد COI مقاله: JR_JRC-14-31_004
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 112
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مسجد؛ ارتباطات و توسعه پایدار
چکیده مقاله:
کارکردهای مسجد را به گونه های مختلف عبادی، آموزشی، ارتباطی، اجتماعی، فرهنگی، تربیتی، معماری، هنری و مانند آن تقسیم کرده اند. کارکرد ارتباطی و فرهنگی مسجد هم به استناد متون دینی و هم به استناد تجربه تاریخی مسلمانان، در دو قالب کلی فرهنگ سازی و انتقال اطلاعات تجلی یافته است. این د و در خدمت یک هدف والای دینی، یعنی تعالی فردی و اجتماعی است. اگر از منظر توسعه به این تعالی بنگریم، در می یابیم که اسلام توسعه پیداری را در پیوند با دو مولفه اصلی نگاه همه جانبه به انسان و ابعاد وجودی او و محدود ندانستن زندگی انسان به حیات دنیوی در نظر گرفته است. به بیان دیگر، در اندیشه دینی، توسعه پایدار توشسعه ای است که از یک سو به تمامی نیازهای انسان توجه کند و زمینه تعالی انسان را در همه زمینه ها فراهم آورد و از سوی دیگر، همه ادوار زندگی انسان را حیات دنیوی و اخروی در برگیرد. با توجه به کارکردهای مختلف مسجد در فرهنگ اسلامی، به نظر می رسد مسجد محیطی ارتباطاتی مناسب برای آموزش و فرهنگ سازی در زمینه توسعه پایدار دین محور و تربیت شهروندانی است که توانمندی تحقق بخشیدن به ین توسعه را دارند.
کلیدواژه ها:
مسجد ارتباطات توسعه پایدار فرهنگ سازی آموزش اسلامی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/834016/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:الویری، محسن،1386،مسجد؛ ارتباطات و توسعه پایدار،،،،،https://civilica.com/doc/834016
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1386، الویری، محسن؛ )
برای بار دوم به بعد: (1386، الویری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی راههای مدیریت دانش درسازمان آموزش و پرورش
- ارائه راهکارهایی برای کاهش اثرات زیست محیطی و کنترل زباله پارک گردشگری شهرستان خوشاب
- آنالیز رابطه پایگاه اجتماعی ـ اقتصادی کارکنان فرمانداری شهرستان خوشاب با میزان سلامت اجتماعی
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی، سلامت خانواده اصلی و کیفیت زندگی زناشویی در زنان شاغل
- شاخص های دولت اسلامی و موانع رسیدن به تمدن نوین اسلامی در اندیشه آیت الله خامنه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.