سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: RRBS01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 231
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش میزان حساسیت اخلاقی پرستاران در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان سال 96
چکیده مقاله:
پرستاران به عنوان بزرگترین گروه کادر درمانی، اغلب با موقعیت هایی مواجع می شوند که باید برای آنها راه حل هایی پیدا کردهو تصمیمات اخلاقی مناسب اتخاذ کنند. حساسیت اخلاقی یکی از معیارهای اصلی صلاحیت حرفه ی پرستاری محسوبمی شود و بر عملکرد اخلاقی و ارتقای ارتباط بین بیمار و پرستار موثر است، اما تاکنون تعریف روشن و صریحی از این مفهومارایه نشده است. حساسیت اخلاقی، بعنوان یک مفهوم شامل اعمال، نیات، عواطف و ادراک پیچیده است که بعلت داشتن ابعادگوناگون نمی توان تعریف جامع و فراگیر برای آن ارایه داد. تحقیق حاضر از نوع توصیفی-همبستگی است، که در سال 1396انجام گردید. در پژوهش حاضر از بین 650 نفر که شرایط شرکت در مطالعه را داشتتد، 242 نفر از پرستاران شاغل دربیمارستان آموزشی علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان زاهدان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به روش نمونه گیری طبقجدول مورگان تعیین حجم شد و وارد تحقیق شدند. ابزار گرد آوری داده ها شامل سوالات دموگرافیک و پرسشنامهحساسیت اخلاقی پرستاران MSQ لوتزن و همکاران 1994. پس از گردآوری اطلاعات 20 پرستار، همسانی درونی با ضریبآلفای کروباخ 0.78 محاسبه شد. اطلاعات با نرم افزار SPSS21 و آمار توصیفی و آزمون های تی مستقل، ANOVA وهمبستگی پیرسون تحلیل شدند. تعداد پرستاران مورد مطارلع 242 نفر بود که از این بین 161 نفر معادل 67 %را پرستاران خانمو 81 نفر معادل 33 % را پرستاران آقا شامل شدند. میانگین نمره حساسیت اخلاقی جامعه 70.72 محاسبه شد که در این بیمارستانوضعیت حساسیت اخلاقی در سطح ضعیف وجود نداشته و سطح آن از متوسط به بالا بود. متغیر حساسیت اخلاقی با متغیرهای جنسیت، تاهل و وضعیت استخدامی ارتباط داشت (p=0.05).
کلیدواژه ها:
حساسيت اخلاقي، پرستاران، علي ابن ابيطالب (ع)
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/751706/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهباشی، ایمان و جعفردخت بنجار، هانیه و پودینه جهانتیغی، رویا و خیاطی، ریحانه،1396،سنجش میزان حساسیت اخلاقی پرستاران در بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان سال 96،همایش ملی پژوهشهای نوین در علوم رفتاری و مطالعات فرهنگی اجتماعی،مشهد،،،https://civilica.com/doc/751706
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، دهباشی، ایمان؛ هانیه جعفردخت بنجار و رویا پودینه جهانتیغی و ریحانه خیاطی)
برای بار دوم به بعد: (1396، دهباشی؛ جعفردخت بنجار و پودینه جهانتیغی و خیاطی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی ابعاد سیستمهای انتقال و ذخیره آب با هدف تأمین آب کشاورزی (مطالعه موردی طرح انتقال آب حوضه بشار به زهره)
- نقش اخلاق در موفقیت سازمانها در عصر اطلاعات
- نقش اعتماد به نفس در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- علل گرایش به حجاب و تاثیر حجاب بر آینده و شخصیت (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه سناباد گلبهار)
- تحلیل سیره نبوی در رفتار با زنان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
- رابطه خودکار آمد پنداری و سبکهای دفاعی با گرایش های ضد اجتماعی دانش آموزان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.