سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: VATCONF01_007
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 175
فایل این مقاله در 38 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 38 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یررسی تاثیر مالیات بر ارزش افزوده بر عملکرد بنگاه های اقتصادی (مطالعه موردی صنایع تولیدی و خدماتی استان های خراسان)
چکیده مقاله:
نظام مالیات بر ارزش افزوده که از سال 1387 قانون ان در ایران تصویب و به مرحله اجرا درامده، یکی از انواع مالیات های غیرمستقیم است که اثراتی را بر بنگاه های اقتصادی داشته است علی رغم دستاوردهای اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده در کشور با توجه به اینکه مهلت قانونی اجرای آزمایشی آن به اتمام رسیده است هرگونه تصمیم گیری در خصوص دایمی شدن قانون مذکور و تسری آن به زنجیره نهایی، نیازمند مهندسی مجدد و بررسی عملکرد آن می باشد لذا در این پژوهش با عنایت به پیامدهای این نظام مالیاتی تلاش شده است و تاثیر این نوع مالیات به تولید، اشتغال، اندازه و سودآوری بنگاه های تولیدی و خدماتی استان خراسان های رضوی، شمالی و جنوبی بررسی شود و در این پژوهش روایی و پایایی و نرمال بودن پرسش نامه ها با استفاده از آزمون های الفای کرونباخ و کولمونگروف- اسمینف، شاپیرو-ویلک مورد آزمون قرار گرفت. نتایج آزمون فرضیه ها با استفاده از تحلیل عاملی و آزمون ناپرامتریک دو وجهی حاکی از اینست که مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی داری بر تولید، اشتغال، اندازه و سودآوری بنگاه ها دارد.
کلیدواژه ها:
توليد، اندازه بنگاه، اشتغال، ماليات بر ارزش افزوده
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/730555/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قوامی، هادی و شعبانی، محمدعلی و رحیمی، راضیه و فردشریفی، هادی،1396،یررسی تاثیر مالیات بر ارزش افزوده بر عملکرد بنگاه های اقتصادی (مطالعه موردی صنایع تولیدی و خدماتی استان های خراسان)،همایش ملی مالیات بر ارزش افزوده:فرصت ها و چالش ها،مشهد،،،https://civilica.com/doc/730555
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قوامی، هادی؛ محمدعلی شعبانی و راضیه رحیمی و هادی فردشریفی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قوامی؛ شعبانی و رحیمی و فردشریفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- الگوهای مدیریت خرده فروشی ها
- بررسی چالش های صدور پروانه ساختمانی و فروش مازاد تراکم و ارائه الگویی به نام مالیات بر ارزش زمین مطالعه موردی شهرداری قم
- مسئولیت مدنی ناشی از خطا در مشاوره
- مقایسه قانون مالیات بر ارزش افزوده کشورهای اتحادیه اروپا و ایران
- تحلیل عملکرد شهرداری اصفهان از حیث درآمدهای پایدار و ناپایدار (1388-1375) همراه با ارائه راهکارهای جدید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
- بررسی عملکرد اقتصادی ایران در اواخر عصر قاجار 1906-1860 با تاکید بر بخش کشاورزی و دولتی
- بررسی تاثیر فناوری اطلاعات بر موانع اشتراک دانش برای کارمندان دولت با توجه به نقش میانجی گری آموزش ضمن خدمت (مطالعه موردی کارکنان سازمان هلال احمر)
- بررسی فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری درشیلات بخش " پرورش ماهی در دریا (قفس)" در ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.