سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICCECONF01_059
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 143
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثرافزودن نانو سیلیس در کیفیت تغییر مقاومت فشاری بتن با عیارمتفاوت وآنالیز نتایج بوسیله شبکه عصبی مصنوعی
چکیده مقاله:
فناوری نانو در سال های اخیر سبب تحولات وسیعی در دانش بشری شده است و محققین علوم مختلف از آن بهره گرفته اند. نانو فناوری به معنای توسعه، ساخت، طراحی و استفاده از محصولاتی است که اندازه آنها بین یک تا صد نانو متر قرار دارند. افزایش مقاومت بتن همواره دغدغه ی مهندسین بوده و می باشد ازاین رو در سال های اخیر مطالعات بر روی نانو ذرات خصوصا سیلیس متمرکز شده، با این هدف که بتوان با استفاده از این ماده، مشخصات بتن را بیش از پیش افزایش داد. افزودن نانو سیلیس به بتن بر روی خواص مکانیکی بتن تاثیرگذار میباشد لذا در این تحقیق سعی شده است با بررسی نانو سیلیس در ترکیب با بتن با درصدهای مختلف، تاثیر این افزودنی بر روی مقاومت فشاری بتن و کیفیت دگرگونی رفتار بتن در عیارهای متفاوت بررسی شود. برای این منظور نمونه های آزمایشگاهی بتن با عیار ودرصد نانو متفاوت ساخته شدند و تحت آزمایش مقاومت فشاری مورد بررسی قرار گرفتند و درانتها نتایج مربوطه بوسیله شبکه عصبی مصنوعی مدلسازی و موردآنالیز قرار گرفتند. نتایج این تحقیق نشان داد استفاده از نانوسیلیس دربتن با هرعیاری، باعث افزایش 12/8 الی 31/7 درصدی مقاومت فشاری می شود. آنچه که از تحلیل نتایج توسط شبکه عصبی مصنوعی بدست آمده ضمن بیان درصد پایین خطا در مراحل انجام تحقیق، نشانگر این موضع می باشد که دربین کلیه عوامل تاثیر گذار برمقاومتفشاری، نانو سیلیس از اهمیت بالاتری برخوردار می باشد.
کلیدواژه ها:
نانوسیلیس، بتن، مقاومت فشاری، عیاربتن، شبکه عصبی مصنوعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726985/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، جواد و حسینی واعظ، سیدروح الله و عبدالهی، حسین،1396،اثرافزودن نانو سیلیس در کیفیت تغییر مقاومت فشاری بتن با عیارمتفاوت وآنالیز نتایج بوسیله شبکه عصبی مصنوعی،اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران،آمل،،،https://civilica.com/doc/726985
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قاسمی، جواد؛ سیدروح الله حسینی واعظ و حسین عبدالهی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قاسمی؛ حسینی واعظ و عبدالهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی کارایی روش رویداد-تحریک مبتنی بر کنترل مدل پیش بین در سیستم های کنترل خطی
- بهینه سازی مصرف انرژی با هوشمند سازی تجهیزات ساختمان و مقایسه باسایر روش های بهینه سازی مصرف انرژی
- روش رویداد- تحریک مبتنی بر قانون نوین تحریک برای کنترل سیستم های غیرخطی در حضور اغتشاش توسط کنترل کننده مد لغزشی
- کاربرد کنترل کننده عصبی پیش بین در سیستمهای دینامیکی غیرخطی یک متغیره و چندمتغیره
- طراحی و ساخت فیوز ایمنی و تسلیح هوشمند مبتنی بر تشخیص الگوی حرکت پرتابه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر نصب سرعتکاه در کاهش تصادفها و سرعت تردد وسایل نقلیه در معابرشهری، مطالعه موردی کریدور اصلی (شرقی-غربی) شهر تیران
- تأثیر رنگ در معماری داخلی از نگاه زیباشناسی
- تحلیل الگوها و تیپولوژی مسکن در شهر بارسلونا
- مقایسه تطبیقی امکانات معلولین در فضای شهری در دو منطقه برخوردار( خیابان احمدآباد) و کم برخوردار ( خیابان طبرسی)
- استفاده از ANFIS برای تخمین عایق صوتی مصالح بنایی و مقایسه با رگرسیون خطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.