سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: RCEAUD04_309
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 231
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقدمه ای بر مبانی طراحی معماری برای کودکان بر بنیان یافته های روانشناسی و به عنوان رکنی از توسعه پایدار
چکیده مقاله:
توسعه پایدار را میتوان، دستیابی به حرکت تکاملی در پدیده های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دانست؛ انسان به عنوان محور توسعه پایدار، نیازمند یادگیری و آموزش است. متخصصان تعلیم و تربیت بر این عقیده هستند که شخصیت هر انسان در 7 سال اول زندگی شکل میگیرد و ساخت های شناختی در نتیجه مواجهه با محیط تشکیل میشوند. کودک برای رشد از لحاط فکری، جسمی و اجتماعی نیازمند به محیط و ابزار مناسب برای کسب تجربه است فراهم سازی محیط مناسب با بهره گیری از هنر و بازی سهل تر است؛ در حقیقت میتوان این رویکرد خلاق و نوآمد که باعث ایجاد محیط و فعالیت های کودک محور شده، با شناخت روش های طراحی معماری بر اساس الگوهای رفتاری متناسب با ساختار ادراکی کودک و روان شناسی ، به عنوان یکی از ابزارهای رسیدن به توسعه پایدار مورد مطالعه و بررسی قرار داد. این مطالعه براساس فرایند اسناد کتابخانه ای، مصاحبه با روان شناسان کودک، بررسی های میدانی و استفاده از اطلاعات موجود در فضای مجازی، سعی در ارایه طراحی معماری مناسب کودکان 3تا7 سال با کمک ابزارهای مناسب همچون هنر و بازی را دارد؛ باعث آگاه ساختن کودک به معماری محیط اطراف، توانمند ساختن او در برقراری ارتباط و تاثیرپذیری از محیط اطرافش شده است و در نهایت باعث رشد فرهنگی صحیح کودک جوانان فردا شده و از این طریق به تحقق اهداف توسعه پایدار از لحاظ اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و زیست محیطی کمک میکند
کلیدواژه ها:
توسعه پايدار، كودك، ويژگي هاي كودك، محيط كودك محور، ، هنر، بازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/702921/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، سمیرا و ناصر نصیر، حمیدرضا،1396،مقدمه ای بر مبانی طراحی معماری برای کودکان بر بنیان یافته های روانشناسی و به عنوان رکنی از توسعه پایدار،چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/702921
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کریمی، سمیرا؛ حمیدرضا ناصر نصیر)
برای بار دوم به بعد: (1396، کریمی؛ ناصر نصیر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- هنر، معماری و طراحی برای کودکان
- بررسی فرآیند طراحی معماری برای ایجاد فضای کودکان
- معماری برای کودکان جایگاه فرآیند طراحی کودکانه در طراحی
- مشارکت کودکان در طراحی بیمارستان با تاکید بر تحلیل نقاشی کودکان 3 تا 6 سال بیمارستان کودکان قدس قزوین
- روشی نوین برای ساخت و نصب سریع سازه های فلزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.