سال انتشار: 1396
محل انتشار: چهاردهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر
کد COI مقاله: ABYARI14_114
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 226
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مطالعات انجام شده در زمینه بهینه سازی و تنظیم شیرهای فشار شکن برای به حداقل رساندن تلفات در شبکه های توزیع آب
چکیده مقاله:
بهینه سازی سیستم های توزیع آب بسیار مشکل تر از شبیه سازی آنها بوده وجزء مسایل غیر خطی به شمار می آید کاهش فشار وبهینه سازی وکنترل آن در شبکه های توزیع آب یکی از مسایل و دغدغه های مهم کاربران وسازمان های مربوط می باشد که به عنوان یک سیستم هیدرولیکی انتقال وتوزیع آب، همواره در کانون توجه محققین قرار دارد . کارهای زیادی در این زمینه در شبکه های توزیع صورت گرفته که هر یک دارای محدودیت خاص خود می باشد .عامل انتقال آب در شبکه ها اختلاف انرژی (هد فشاری) است اما در اثر اضافه فشار شبکه ، پدیده ی نامطلوب نشت که ارتباط مستقیم با فشار دارد بروز می کند . بنابراین کنترل هوشمند فشار ، روش مناسبی برای کنترل نشت و کاهش صدمات ناشی از فشار های زیاد در شبکه به نظر می رسد.تعیین محل بهینه و تنظیم شیرهای فشار شکن (PRV) یک مساله عملیاتی است که تاسیسات آب به منظور کاهش تلفاتواقعی که در اصل سیستم توزیع آب وجود دارند با آن مواجه است. برای حل مشکل مورد نظر، در این تحقیق یک روش بهینه سازی چند هدفه با د ر نظر گرفتن توابع هدف ولحاظ کردن محدودیت های مسیله برای فراهم کردن یک راه حل بهینه ، بااستفاده از الگوریتم فوق ابتکاری شناخته شده NSGA-II و از جمله، استفاده از معیارهای هیدرولیک در جهت ساده کردن فضای راه حل، به منظور ارتقا کارایی روش توسعه داده شد . روش پیشنهادی با استفاده از دو شبکه مختلف، که پیکربندی نشت درآنها متفاوت است و پارامترهای هیدرولیکی مورد استفاده برای این مدل مورد آزمایش قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
نشت ، NSGA-II ، مديريت فشار، شيرهاي فشار شكن ، تلفات آب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/693495/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مددی اسفاد، زهرا و بارانی، غلامعباس و احمدی، محمدمهدی،1396،بررسی مطالعات انجام شده در زمینه بهینه سازی و تنظیم شیرهای فشار شکن برای به حداقل رساندن تلفات در شبکه های توزیع آب،چهاردهمین همایش ملی آبیاری و کاهش تبخیر،کرمان،،،https://civilica.com/doc/693495
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مددی اسفاد، زهرا؛ غلامعباس بارانی و محمدمهدی احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مددی اسفاد؛ بارانی و احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه تاثیر نوع پکینگ بر عملکرد فرآیند رطوبت زنی- رطوبت زدایی در سامانه آب شیرین کن خورشیدی
- بهینه سازی و افزایش راندمان آب شیرین کن خورشیدی پلکانی
- مدلسازی حرکت سه بعدی نانوبات ها در محیط با ضریب ویسکوزیته بالا(سیال خون )
- مدیریت دارایی در سیستم های آب و فاضلاب
- بهینه سازی هزینه آب شیرین کن خورشیدی بافرآیند رطوبت زنی ورطوبت زدایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر شهرنشینی بر تغییر پهنه سیلاب در مسیل های شهری (مطالعه موردی: مسیل زركش مشهد)
- The Application of statistical techniques to study the interaction between surface water and groundwater resources in karstic zones
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.