سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: BIOCONF19_108
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله گوناگونی زیستی میگوهای بشکن زن (سخت پوستان: ده پایان) در خلیج فارس و دریای عمان
چکیده مقاله:
میگوهای خانواده 1875 Alpheidae Rafinesque, یا میگوهای بشکن زن، فراوان ترین گروه سخت پوستان ده پا در جهان اند، ویژگی اصلی آنها وجود انبرک بزرگی است که برای کنش های تهاجمی و دفاعی استفاده می شود. بسیاری از میگوهای Alpheid در ارتباط با دیگر تاکسون ها از قبیل اسفنج ها، مرجان ها، شقایق های دریایی، لاله و شان، توتیاهای دریایی و ماهی های گوبی زندگی می کنند. از سال 1394 تعداد زیادی نمونه جمع آوری شده اند. تعدادی از گونه های جمع آوری شده گونه های جدید و برخی از آن ها گزارش جدید از خلیج فارس و دریای عمان اند و اکنون تعداد کل گونه های این مناطق از 32 گونه در سال 1391 به بیش از 50 گونه رسیده است. جنس Alpheus با 29 گونه که شامل 5 گونه ی جدید و 8 گونه گزارش جدید هستند، جنس Amphibetaus با یک گونه، هر کدام از جنس های Athanas و Arete با دو گونه، هرکدام از جنس های Automate و Salmoneus با یک گونه و جنس Synalpheus با 14 گونه که 3 گونه جدید و 2 گونه اولین گزارش از این مناطق اند.
کلیدواژه ها:
تنوع زيستي، ميگوهاي بشكن زن، خليج فارس، درياي عمان، گونه جديد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/687604/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهقانی، امیر و اشرفی، سید حسین و ساری، علیرضا و ندرلو، رضا،1395،گوناگونی زیستی میگوهای بشکن زن (سخت پوستان: ده پایان) در خلیج فارس و دریای عمان،نوزدهمین کنگره ملی و هفتمین کنگره بین المللی زیست شناسی ایران،تبریز،،،https://civilica.com/doc/687604
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دهقانی، امیر؛ سید حسین اشرفی و علیرضا ساری و رضا ندرلو)
برای بار دوم به بعد: (1395، دهقانی؛ اشرفی و ساری و ندرلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موتورهای جستجوی تخصصی در بازیابی اطلاعات حوزه ژنتیک از وب
- The Relationship between HLA-CW6 Allele and Psoriasis in Patients and Controls by SSP in West part of Mazandaran Province
- ارزیابی واکنش گیاه ماش نسبت به محلول پاشی متانول در زمان و سطوح مختلف
- پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
- بررسی اثر کمپوست زباله شهری و کود زیستی فسفر بارور2 بر برخی صفات بیوشیمیایی گل سوسن (Lilium sp.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.