سال انتشار: 1388
محل انتشار: سومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE03_287
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,787
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از ضایعات لاستیکهای فرسوده در ساخت بتن و بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی لاستیکهای فرسوده
چکیده مقاله:
در گسترش صنعت خودرو سازی سبب شده است تا وجود لاستیک های مستعمل به عنوان یکی از آلوده کننده های زیست محیطی در دهه های اخیر مورد توجه بسیاری از محققین قرار بگیرد. امکان دفع لاستیک های مستعمل در محیط زیست وجود ندارد زیرا تایر با سرعت بسیار کمی تجزیه می شود و آلودگی های بسیار زیادی تولید می کند جدای از مشکلات زیست محیطی ایجاد کننده به علت عدم تجزیه، محیطی مناسب جهت رشد پشه ها را فراهم می کنند؛ بنابر این استفاده بهینه از این ضایعات به یک ضرورت در جهت کاهش آلودگی های زیست محیطی تبدیل شده است. این ضایعات را می توان در جهت بهبود برخی از خواص مکانیکی بتن استفاده کرد . اضافه کردن خرده های لاستیک در بتن باعث بهبود بر خی از خصوصیات مکانیکی و دینامیکی بتن از قبیل جذب انرژی بیشتر بتن، امکان تغییر شکل بهتر و مقاومت در برابر ترک خوردگی می شود. در همین راستا در تحقیق حاضر، خواص مکانیکی از قبیل مقاومت فشاری 7 روزه، 28 روزه، مدول الاستیسیته و نمودار تنش کرنش بتن حاوی خرده لاستیک و پودر لاستیک مورد بحث قرار گرفته است. بدین منظور آزمایشاتی بر روی 56 نمونه بتن حاوی خرده لاستیک و پودر لاستیک انجام شده است. 4.75 میلیمتر و پودر لاستیک به - نسبت آب به سیمان در طرح ها ثابت بوده و از خرده لاستیک به ابعاد 9.5 10 % و ، % ایعاد 6 . میلیمتر استفاده شده است. در این مقاله مقدار لاستیک به صورت درصد وزنی سیمان 5
% 15 به مخلوط بتن اضافه شده است که شاهد بهبود خواص مکانیکی بتن با استفاده از ضایعات لاستیک هستیم.
کلیدواژه ها:
بتن، خرده لاستيك، پودر لاستيك، آلودگي، مقاومت بتن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/68623/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کربلایی، محمد و سهرابی، محمدرضا،1388،استفاده از ضایعات لاستیکهای فرسوده در ساخت بتن و بررسی خواص مکانیکی بتن حاوی لاستیکهای فرسوده،سومین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/68623
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، کربلایی، محمد؛ محمدرضا سهرابی)
برای بار دوم به بعد: (1388، کربلایی؛ سهرابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی مقاومت فشاری بتن حاوی خرده لاستیک و پودر لاستیک به همراه میکروسیلیس
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.