سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICPE04_023
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 355
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بخشی آموزش باورهای هوشی برخود ناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان پسر دوره ی متوسطه ی دوم
چکیده مقاله:
این تحقیق با هدف تعیین اثربخشی آموزش باورهای هوشی بر کاهش خودناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان پسر دورهی متوسطه ی دوم اجرا شد. روش پژوهش نیمه آزمایشی دو گروهی با پیش آزمون و پس آزمون و جامعه ی آماریپژوهش را دانش آموزان پسر دوره ی متوسطه ی دوم در رشته علوم انسانی تشکیل دادند. از این جامعه آماری ، 38 نفر بهشیوه تصادفی ساده به دو گروه آزمایش و کنترل (هر گروه 19 نفر) گمارده شدند. آموزش باورهای هوشی طی 5 جلسهارایه گردید. ابزار سنجش مقیاس خودناتوان سازی (SHS) جونز و رودوالت (1982) بود. داده های حاصل از اجرایپژوهش از طریق تحلیل واریانس چند متغیره و تحلیل کوواریانس یک راهه تحلیل گردید. نتایج نشان داد که آموزشباورهای هوشی بر خودناتوان سازی کلی و ابعاد خلق منفی و عذر خواهی آن دارای تاثیرات معنی داراست (p<0/05).پیشنهاد میشود این پژوهش را در مناطق دیگر و با فرهنگهای گوناگون تکرار کنند زیرا علاوه بر اینکه قدرت تعمیمپذیری یافته ها را افزایش میدهد، می توان یافته های آنها را نیز باهم مقایسه کرد . شرکت کنندگان این تحقیق، تنهادانش آموزان پسر دوره ی متوسطه ی دوم در رشته ی علوم انسانی بودند که این مساله باعث کاهش حوزه تعمیم دهی نتایجمی شود. نتایج این تحقیق برای دست اندرکاران تعلیم و تربیت ، مشاوران، روان شناسان و درمانگران کاربرد دارد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICPE04_023 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/662900/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیمی ورزنه، محمدحسین و بیان فر، فاطمه،1396،اثر بخشی آموزش باورهای هوشی برخود ناتوان سازی تحصیلی دانش آموزان پسر دوره ی متوسطه ی دوم،چهارمین کنفرانس بین المللی روانشناسی علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی،https://civilica.com/doc/662900
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ابراهیمی ورزنه، محمدحسین؛ فاطمه بیان فر)
برای بار دوم به بعد: (1396، ابراهیمی ورزنه؛ بیان فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عزت نفس تحصیلی، خود ناتوان سازی و فرسودگی تحصیلی در دانشجویان
- بررسی رابطه ی خلاقیت هیجانی و رضایت زناشویی در دبیران متاهل شهرستان قاین
- اثربخشی اموزش مهارت خودآگاهی بر افزایش تاب آوری زنان مطلقه
- پیش بینی گرایش به اعتیاد بر مبنای کنترل تکانه، سبک های دلبستگی و الگوهای والدگری در زنان مصرف کننده دخانیات
- بررسی رابطه هوش هیجانی با علاقه اجتماعی و ایثار آتشنشانان شهراصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه اثربخشی آموزش تغییرات سبک زندگی و مولفه های روانشناسی مثبت را بر منبع کنترل و سلامت روانی دانشجویان
- اثربخشی آموزش مولفه های روانشناسی مثبت گرا بر خودکارآمدی و انتظارات پیامد دانشجویان
- مقایسه اثربخشی هیپنوتراپی و درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد بر اضطراب امتحان و عزت نفس دانش آموزان
- نقش احساس تنهایی و هراس اجتماعی در اعتیاد نوجوانان به شبکه های اجتماعی مجازی
- شیوع شناسی خشونت سایبری در نوجوانان شهر اهواز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.