سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: SHCONF03_097
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 223
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی علل نا رسا خوانی و نارسا نویسی ایتدایی دانش آموزان ابتدایی دوره اول دختر شهربهشهر
چکیده مقاله:
هدف این پژوهش، بررسی علل نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان ابتدایی دوره اول دختر شهر بهشهر میباشد.روش این پژوهش توصیفی از نوع توصیفی پیمایشی است. جامعه آماری آن را، کلیه معلمان ابتدایی دوره اول دختر شهر بهشهر تعداد کل 130 نفر که به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای 98انتخاب شدند. و ابزار گرد آوری پرسشنامه 24 سوالی محقق ساخته که شامل عدم توجه ودقت ضعف مهارت های حرکتی، اختلا ل در ادراک بینایی حروف وکلمات ، ضعف حافظه بینایی و شنوایی ، دشواری در انتقال اطلاعات ، انتزاعی بودن مطلب میباشد روایی صوری و محتوایی به تایید چند تن از متخصصان و صاحب نظران رسید و پایایی کل آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ a=0/83 بدست آمده که از لحاظ آماری معنادار و مورد تایید می باشد جهت تجزیه وتحلیل داده ها استنباطی از آزمون t تک نمونه Tتک نمونه استفاده شده است و نتایج این تحقیق نشان داد که عدم توجه ودقت بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر دارد ضعف مهارت های حرکتی بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر دارد اختلال در ادراک بینایی حروف وکلمات بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر داردضعف حافظه بینایی و شنوایی بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر دارد.دشواری در انتقال اطلاعات بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر دارد انتزاعی بودن مطلب بر نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان تاثیر دارد. بین میانگین های نارسا خوانی ونارسا نویسی پایه دوم وسوم تفاوت معنی دار وجود دارد میزان نارسا خوانی ونارسا نویسی دانش آموزان پایه دوم به طور معنی دار بیش از سایر پایه تحصیلی مورد مطالعه است.
کلیدواژه ها:
نارسا خوانی نارسا نویسی دانش آموزان بهشهر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/654743/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جباری فرد، نگین و اسدالله زاده بالی، سیده سمیه و جباری، فاطمه سادات،1396،بررسی علل نا رسا خوانی و نارسا نویسی ایتدایی دانش آموزان ابتدایی دوره اول دختر شهربهشهر،سومین همایش ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران،قم،،،https://civilica.com/doc/654743
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، جباری فرد، نگین؛ سیده سمیه اسدالله زاده بالی و فاطمه سادات جباری)
برای بار دوم به بعد: (1396، جباری فرد؛ اسدالله زاده بالی و جباری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر قصه های فلسفی بر هوش منطقی ریاضی کودکان پیش دبستانی
- مقایسه عملکرد درس ریاضی دانش آموزان بر اساس گذراندن دوره پیش دبستانی
- آموزش ریاضی در دوره پیش دبستانی
- چگونه توانستم مشکل بد خطی و نارسانویسی دانش آموز کلاس اول ابتدایی را برطرف کنم (اقدام پژوهی)
- پرورش مهارت های ذهنی و اجتماعی در نو آموزان پیش دبستانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- رابطه خودکار آمد پنداری و سبکهای دفاعی با گرایش های ضد اجتماعی دانش آموزان
- اثربخشی آموزش مهارتهای ارتباطی بر تاب آوری و احساس تنهایی زنان مطلقه شهر ملایر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.