سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CTCONF03_043
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 381
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سلامت روان در تعلیم و تربیت اسلامی با تمرکز بر افزایش نشاط در جامعه
چکیده مقاله:
این پژوهش با عنوان بررسی سلامت روان در تعلیم و تربیت اسلامی با تمرکز بر افزایش نشاط در جامعه در راستای بررسی مفهوم شادی از لحاظ لغوی، مصادیق، عوامل موثر در ایجاد شادی و نشاط، فواید و نتایج شادی ونقش شادی در بهبود آموزش و یادگیری دانش آموزان و ارایه ی پیشنهادات عملی درباره روش تقویت احساس شادی و نشاط در خانواده، دانش آموزان، مدرسه وعوامل اجرایی آن براساس آموزه ها و مضامین اسلامی با عنوان یک تحقیق توصیفی تحلیلی با استفاده از منابع مکتوب و الکترونیکی سامان یافته است. مطابق با اهداف مذکور سوالات تحقیق تدوین و با جمع آوری، طبقه بندی و تلخیص مطالب به آنها پاسخ داده شده است. براین اساس از واژه شادی تعاریف متعدد لغوی و مفهومی از دیدگاه رویکردهای مختلف علمی ارایه شده است. از لحاظ لغوی دهخدا شادی را به خوشدلی، شادکامی، مقابل غم و اندوه تعریف کرده است. شادی به عنوان یک هیجان مثبت از دیدگاه روان شناسی مترادف با وجد و سرور است و علاقه انسان را به برقراری ارتباط، دریافت و یادگیری می افزاید. شادی از دیدگاه قرآن در قالب آیات متعددی بیان شده است اشاره کرد پیامبر گرامی اسلام (ص) نیز می فرمایند: هرمسلمانی که مسلمانی را ببیند و او را مسرور کند، خداوند را شاد کرده است. حضرت علی (ع)می فرمایند: این دلها همانند بدن خسته می شود و نیاز به استراحت دارد، در این حال به دنبال نکات زیبا و نشاط آور باشید. حضرت امام صادق (ع) نیز به عنوان پایه گذار فقه جعفری می فرمایند: مومن همان انسان زیرک و باهوشی است که شادیش بر چهره و اندوهش در دلش باشد. امروزه آموختن شوق زندگی، در سرلوحه ی اهداف آموزش و پرورش نوین قرار دارد. معلم، دانش آموز، متن و محتوای آموزشی، مدیر و فضای فیزیکی مدرسه می تواند در جذابیت مدرسه مفید باشد. برای ایجاد و تقویت شادی و نشاط داشتن اهداف آرمانی و معنادار، تقویت ایمان، توکل به خدا و مثبت اندیشی می تواند تاثیر گذار باشد.
کلیدواژه ها:
شادي، تعليم و تربيت، اسلام، تعليم و تربيت اسلامي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647563/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابوالقاسمی، امید،1396،بررسی سلامت روان در تعلیم و تربیت اسلامی با تمرکز بر افزایش نشاط در جامعه،سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران،،،https://civilica.com/doc/647563
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ابوالقاسمی، امید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، ابوالقاسمی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کابرد و اثر روش آموزش معکوس بر یادگیری فعالیت های عملی درسکاروفناوری
- نقش تربیت عقلانی در ترویج و ارتقاء سبک زندگی اسلامی دانش آموزان
- اگزیستانسیالیم و تعلیم و تربیت
- مکتب رئالیسم و تعلیم تربیت
- اثربخشی درمان راه حل محور بر کیفیت زندگی زوجین شهر اصفهان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.