سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_281
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 258
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای
چکیده مقاله:
تب کیو یک بیماری زیونوز است که عامل آن کوکسیلابورنتی می باشد.. حیوانات اهلی مهمترین مخزن کوکسیلا بوده و از طریق شیر، ادرار، مدفوع و ترشحات تنفسی و تولید مثلی آن را دفع می کنند. در انسان بیماری به شکل حاد و یا مزمن دیده می شود که در طولانی مدت به صورت مزمن می تواند عامل اندوکاردیت و هپاتیت در انسان باشد. این مطالعه با هدف تعیین میزان شیوع کوکسیلابورنتی در فراورده های لبنی پاستوریزه عرضه شده در استان خوزستان است. در این مطالعه 66 نمونه لبنی پاستوریزه در سه مرحله با فاصله یک ماه در ماه های خرداد، تیر و مرداد از شهرستان های استان خوزستان شامل اهواز، ایذه، شوشتر و آبادان جمع آوری گردید و به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای از نظر آلودگی به کوکسیلابورنتی مورد آزمایش قرار گرفت. در مجموع 12 نمونه شامل 3 نمونه از 30 نمونه شیر پاستوریزه و 9 نمونه از 27 نمونه ماست پاستوریزه از نظر کوکسیلابورنتی مثبت بودند. این در حالیست که بر اساس تحقیقات انجام شده شیوع این باکتری در تابستان به میزان زیادی کاهش می یابد. هیچ کره پاستوریزه آلوده به کوکسیلا بورنتی در این تحقیق یافت نشد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که میزان شیوع کوکسیلابورنتی در فرآورده های لبنی پاستوریزه تولید شده در استان خوزستان بالاست و شیر و فرآورده های لبنی گاوی می تواند از منابع مهم این میکروارگانیسم به شمار آید.
کلیدواژه ها:
كوكسيلابورنتي، محصولات لبني پاستوريزه، واكنش زنجيره اي پليمراز آشيانه اي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647427/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرم کیانی، آذر و رحیمی، ابراهیم و دوستی، عباس،1394،اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647427
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کرم کیانی، آذر؛ ابراهیم رحیمی و عباس دوستی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کرم کیانی؛ رحیمی و دوستی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شیوع سویه های مختلف استافیلوکوک مقاوم به متیسیلین MRSAدرمراکز درمانی مختلف دنیا
- خصوصیات ضد اکسندگی و ضدباکتریایی برگ درخت سیب و بررسی پایداری روغن سویای حاوی آن
- بررسی میزان آلودگی سالمونلایی در اندام های مختلف (قلب، کبد، سکوم و پوست) گله های مرغ گوشتی در کشتارگاه طیور
- شناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی موجود در ژن MAP4K4 موثر بر صفات اقتصادی شیر در گاوهای شیری
- شناسایی چندشکلی تک نوکلئوتیدی ژن TLR4 درگاوهای شیری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.