سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MANAGECONF02_0461
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 214
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 26 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل اعتماد مشتری بر پذیرش بانکداری الکترونیک از طرف مشتری مطالعه موردی: بانک اقتصاد نوین
چکیده مقاله:
هدف تحقیق حاضر، انجام یک مطالعه تجربی در بخش خدمات)بانک اقتصاد نوین( به منظور شناسایی عوامل اعتماد مشتری بر پذیرش بانکداری الکترونیک است که از مدل محقق ساخته استفاده شده است. در این مدل تاثیر اعتماد مشتری و عوامل اعتماد مشتری بر پذیرش بانکداری الکترونیک بررسی میشود. برای بررسی تحقیق نمونهای شامل234 نفر به صورت خوشهای تصادفی از مشتریان شعب بانک اقتصاد نوین در شهر تهران انتخاب شد. ابزار گردآوری داده پرسشنامه استاندارد با 32 سوال که روایی و پایایی آن تایید و بین جامعه آماری توزیع شد. تجزیه و تحلیل دادههابا استفاده از آمار توصیفی و آمار استنباطی انجام گرفت. در سطح آمار توصیفی از شاخصهایی چون فراوانی و درصد فراوانی؛ در سطح آمار استنباطی از روشهای همبستگی، مدل معادلات ساختاری، تحلیل مسیر انجام شده است؛ که برای این منظور از نرم افزارهایlisrel و spss استفاده شد. نتایج تجزیه و تحلیل از وجود تاثیر مثبت اعتماد مشتری و عوامل آن بر پذیرش بانکداری الکترونیک حکایت داردp> 5/05
کلیدواژه ها:
اعتماد مشتري، بانكداري الكترونيكي، شايستگي، صداقت، خيرخواهي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/642832/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهروز وزیری، مرضیه،1396،شناسایی عوامل اعتماد مشتری بر پذیرش بانکداری الکترونیک از طرف مشتری مطالعه موردی: بانک اقتصاد نوین،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/642832
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، بهروز وزیری، مرضیه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، بهروز وزیری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی رابطه بین جهت گیری استراتژیک وعملکردبازاریابی درشرکت های صادرکننده موادغذایی شهرسنندج
- تاثیر ابعاد قدرت اجتماعی، جذابیت، مشروعیت برند بر پذیرش خدمات بانکی آنلاین
- بررسی عوامل موثر بر پذیرش و رضایتمندی مشتریان در استفاده از خدمات بانکداری الکترونیک
- بخش بندی مشتریان بر مبنای منافع مورد انتظار و نقش آن در بهبود بهره وری بازاریابی: مطالعه موردی صنعت بیمه
- بررسی نقش محوری شهرت فناورانه بانک در ارتقاء عملکرد مشتریان با رویکرد مدلکسب و کار الکترونیک واحد تجاری با واحد تجاری (مورد مطالعه بانک تجارت)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.