سال انتشار: 1388
محل انتشار: هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE08_688
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,018
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین مسیر خط انتقال آب به کمک GISو تصاویر ماهواره ای با در نظر گرفتن اهداف فنی-اقتصادی و زیست محیطی
چکیده مقاله:
انتخاب مسیر بهینه خط انتقال آب مستلزم مطالعات کافی و در نظر گرفتن کلیه پارامترهای مؤثر می باشد تا بتواند هزینه های ساخت را کاهش دهد. در این تحقیق بخشی از پروژه خط انتقال آب سد آیدوغموش واقع در استان آذربایجان شرقی مورد بررسی قرار گرفته است. ابتدا با انجام مطالعات عوامل مؤثر شناسائی شده و در دو گروه اهداف کمی (فنی-اقتصادی) و اهداف کیفی (زیست محیطی) قرار داده شده است. اهداف کمی شامل شیب، راه، تأسیسات زیربنائی، گسل و جنس خاک می باشند. اهداف کیفی شامل ملاحظات زیست محیطی، کاربری و پوشش زمین هستند. به کمک تصاویر ماهواره IRS نقشه های کاربری و پوشش زمین تهیه شده و پس از تشکیل و ترکیب عوامل کمی و کیفی در محیط نرم افزار ArcGIS، مسیر بهینه در سناریوهای مختلف تعیین گردیده است. بررسی این مسیرها نشان می دهد که با در نظر گرفتن تنها درصد کمی از اهداف زیست محیطی، خسارت های وارده به محیط زیست را می توان به میزان قابل توجهی کاهش داد.
کلیدواژه ها:
مسيريابي، سيستم هاي انتقال آب، سنجش از راه دور، سيستم اطلاعات جغرافيائي، تصميم گيري چند معياره
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/62735/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، اباذر و شمسائی، ابوالفضل و جزائی، فرهاد،1388،تعیین مسیر خط انتقال آب به کمک GISو تصاویر ماهواره ای با در نظر گرفتن اهداف فنی-اقتصادی و زیست محیطی،هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/62735
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، قاسمی، اباذر؛ ابوالفضل شمسائی و فرهاد جزائی)
برای بار دوم به بعد: (1388، قاسمی؛ شمسائی و جزائی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مکان یابی و نحوه دفع پساب سایت آب شیرین کن بندر خمیر
- مدلسازی تخلیه فاضلاب به دریا با مدل cormix
- مدل سازی پخش پساب حاصل از شیرین سازی آب دریا در یک محیط فرضی
- Assessment of marine disposal system using Cormix model in southern Caspian Sea
- پایش تغییرات فشار بر نحوه ایجاد چرخاب های دریایی و تاثیرپذیری آن در اثر تزریق آلودگی در نوار ساحلی مکران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.