سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE04_494
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,352
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مکان یابی و نحوه دفع پساب سایت آب شیرین کن بندر خمیر
چکیده مقاله:
در مناطقی با آب و هوای خشک مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس و مناطق جنوبی ایران که با کمبود شدید منابع آب سطحی وکاهش منابع آب زیرزمینی می باشد .که برای پاسخ به نیازهای روز افزون بشری کافی و قابل اکتفا نمی باشد.لذایکی از بهترین راه های تامین نیازها با توجه به همجواری با منبع آب سرشار دریا استفاده از سایت های آب شیرین کن می باشد . در همین راستا استفاده از سایت های آب شیرین کن در بخش های جنوبی بدلیل همجواری با خلیج همیشه فارس و دریای عمان بسیار مورد توجه است. اما استفاده از سایت های اب شیرین کن موجب تولید پساب به مراتب با غلظت نمک بالاتری از اب دریا می باشد که فارغ از معایب زیست محیطی نیست و لذا می بایست نحوه دفع پساب به نحوی باشد که کمترین اثر را بر روی محیط پذیرنده پساب (دریا در اکثر مواقع) داشته باشد. بنابراین لازم می باشد تا جایی که امکان آن وجود دارد رفتار آن را مدل نمود تا بتوان به شناخت بهتری از اثرات آب شور در دریا بدست آورد بدین منظور می بایست تمام عواملی را که در رفتار فاضلاب موثر می باشند را درنظر گرفت. مدل نمودن اثرات پساب بر محیط بعلت وجود چندین پارامتر موثر در رفتار آن پیچیده می باشد. در این راستا چندین نرم افزار موجود می باشد که می توان به jetlag , visjet , cormix اشاره داشت . در بین نرم افزارهای یادشده قدرتمندترین و کاملترین آنها نرم افزار Cormix (ver2009) می باشد که دارای توانایی مدل نمودن اثرات پساب نیز می باشد .در این تحقیق سعی بر آن دارد با استفاده از نرم افزار cormix محل و نحوه دفع پساب سایت آب شیرین کن بندر خمیر با ظرفیت 40000 متر مکعب در روز را بررسی نماید
کلیدواژه ها:
سايت آب شيرين كن ، شوراب ، cormix، بندر خمير ، پساب
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/92957/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مشیرپناهی، داود و قاهری، عباس و رعنایی، فرزان،1389،مکان یابی و نحوه دفع پساب سایت آب شیرین کن بندر خمیر،چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/92957
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، مشیرپناهی، داود؛ عباس قاهری و فرزان رعنایی)
برای بار دوم به بعد: (1389، مشیرپناهی؛ قاهری و رعنایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی تخلیه فاضلاب به دریا با مدل cormix
- اثرات زیست محیطی ناشی از پساب آب شیرین کن ها و راهکارهای تقلیل سوء اثرات
- بررسی عوامل فیزیکی موثر بر پخش و رقیق شدگی فاضلاب تخلیه شده در دریا
- مدل سازی پخش پساب حاصل از شیرین سازی آب دریا در یک محیط فرضی
- مدلسازی پخش آلودگی دربدنه های آبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.