سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: CEE06_350
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,553
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدلسازی تخلیه فاضلاب به دریا با مدل cormix
چکیده مقاله:
تخلیه فاضلاب در دریا توسط آتفال به منظور افزایش رقت پساب تخلیه شده و کاهش بار آلودگی صورت می گیرد برای حفظ کیفیت آب دریا و جلوگیری از اثرات زیست محیطی بعد از تخلیه فاضلاب به دریا باید اختلاط لازم بین آب دریا و فاضلاب صورت بگیرد. برای ارزیابی منطقه اختلاط پساب با آب دریا، نیازمند یک سری آزمایش، نمونه گیری و تحقیقات پر هزینه هستیم. امروزه مدلسازی عددی به عنوان ابزاری قدرتند، برای شبیه سازی پساب تخلیه شده در دریا به کار می رود و ارزیابی اثرات زیست محیطی را با هزینه ی کمتری، امکان پذیر می سازد. در این مقاله کاربرد ابزارهای مختلف مدل cormix برای شبیه سازی جت های شناور تخلیه شده از آتفال ها بیان شده است و همچنین توانایی، محدودیت، داده های ورودی، فرضیات و میزان قابلیت اعتماد مدل cormix با مدل visjet مقایسه شده است. نتایج حاصل از این مطالعه نشان می دهد، به کار بردن مدل cormix برای دیفیوزر های چند دریچه ای که اغلب پساب های تخلیه شده از هر دریچه با هم ترکیب می شوند، نتایج مطلوب تری را نسبت به مدل visjet خواهد داشت.
کلیدواژه ها:
ترقيق، اختلاط، آتفال،ديفيوزر، مدلسازي، cormix
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/169984/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کدخدازاده، سهیلا و حاجی زاده ذاکر، ناصر،1391،مدلسازی تخلیه فاضلاب به دریا با مدل cormix،ششمین همایش ملی و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/169984
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، کدخدازاده، سهیلا؛ ناصر حاجی زاده ذاکر)
برای بار دوم به بعد: (1391، کدخدازاده؛ حاجی زاده ذاکر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مکان یابی و نحوه دفع پساب سایت آب شیرین کن بندر خمیر
- حل عددی معادلات سه بعدی حاکم بر جریان و انتقال رسوب در کانالهای کشتیرانی با روش حجم محدود
- مدل سازی پخش پساب حاصل از شیرین سازی آب دریا در یک محیط فرضی
- Assessment of marine disposal system using Cormix model in southern Caspian Sea
- مدلسازی پخش آلودگی دربدنه های آبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.