سال انتشار: 1395
محل انتشار:
همایش ملی پیشگیری از اعتیاد
کد COI مقاله: NCPA01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,217
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله علل گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر و پیشگیری از آن
چکیده مقاله:
پدیده اعتیاد به شکل امروزی آن بیش از نیم قرن است که در جهان و ازجمله کشور ما به وجود آمده و در حال گسترش است. شیوع این پدیده در زمانه ما ابعاد نگران کننده ای به خود گرفته و هر انساانی را به کرکر واداشااته که چگونه گرایش به این معضل اجتماعی به وجود می آید و چگونه میتوان از گسترش آن پیشگیری کرد.این مقاله، پژوهش پیرامون علل گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر ا ست. در این تحقیق جامعه آماری خود را با حجم نمونه 100 نفر و از میان معتادین مراجعه کننده به ستاد هماهنگی و توانبخشی سازمان بهزیستی (مرکز شهید فیاض بخش آبادان) برگزیده ایم. در این مقاله، 6 فرضیه مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت، که در نهایت تمامی فرضیه های ما مورد تایید قرار گرفت. به عبارت دیگر رابحه معناداری میان فر ضیههای مطرح شده و علل گرایش جوانان به مواد مخدر وجود دارد. روش تحقیق مورد استفاده برای دستیابی به نتیجه، روش پیمایشی است که البته از دو تکنیک، روش کتابخانهای و نیز پرسشنامهای برای جمعآوری اطلاعات سود جسته ایم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCPA01_013 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/624301/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جلالی، ابوطالب و مظفری نیسیانی، سیدعلیرضا و فریور، مریم،1395،علل گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر و پیشگیری از آن،همایش ملی پیشگیری از اعتیاد،شاهین شهر و میمه،https://civilica.com/doc/624301
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، جلالی، ابوطالب؛ سیدعلیرضا مظفری نیسیانی و مریم فریور)
برای بار دوم به بعد: (1395، جلالی؛ مظفری نیسیانی و فریور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- ستوده، هدایت اله، آسیب شناسی اجتماعی، انتشارات آوای نور، تهران، ...
- شیخاوندی، داور، آسیب شناسی جامعوی، نشر و ندیز، تهران، 0353. ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ضرورت آینده پژوهی سازمانی با روش سناریوسازی
- بررسی روش تحلیل مضمون در تحقیقات با رویکرد کیفی
- بررسی رابطه بین نشاط اجتماعی و سلامت روان در پیشگیری از گرایش جوانان به اعتیادمواد مخدر
- نقش نماز در کاهش آسیب های اجتماعی
- اثربخشی آموزش مهارت های تنظیم هیجان بر کاهش پرخاشگری دختران دانش آموز دوره اول متوسطه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جامعه مراکز تحقیق و توسعه صنایع تاریخچه شکل گیری، اهداف و ماموریت ها
- بررسی تنگناهای تحقیقات با نگرشی بر مسائل فرهنگی و پذیرش نوآوری
- ارتباط نگرش مذهبی و رابطه پدر فرزندی با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز و عادی شهر تهران
- بررسی عوامل روان شناختی مرتبط با تجرد جانبازان مونت
- بررسی عوامل مرتبط با سازگاری اجتماعی فرزندان جانباز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.