عوامل موثر بر میزان رضایتمندی مخاطبان از برنامه های خبری صدا و سیما (کیش)

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 838

فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IMSYM03_102

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1396

چکیده مقاله:

هدف از پژوهش حاضر، عوامل موثر بر میزان رضایتمندی مخاطبان از برنامه های خبری صدا و سیما)کیش(، می باشد تا بتوان به واسطه آن از وضعیت فاکتورهای تاثیرگذار بر رضایتمندی مخاطبان در جامعه مورد مطالعه، آگاهی یافت. تحقیق از نظر هدف،کاربردی و از حیث روش تحقیق، توصیفی پیمایشی و بصورت مقطعی می باشد. جامعه آماری پژوهش، شامل مخاطبان پوشش -خبری صدا و سیمای مرکز کیش در بهار سال 1395 به تعداد نامحدود )بیش از 100000 نفر( بوده و پژوهش بر اساس دادههای جمعآوری شده از 384 تن از آزمودنی ها، بر اساس فرمول کوکران با روش نمونه گیری تصادفی ساده انجام گرفته است.اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه منطبق بر مدل مفهومی پژوهش، جمع آوری و از طریق نرم افزارهای SPSS و LISREL مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. همچنین برای بررسی و آزمون فرضیه های پژوهش از آزمون کولموگروف اسمیرنف، -آزمون تی تک نمونه ای، آزمون همبستگی و تحلیل عاملی تاییدی استفاده شده است. یافته ها در خصوص آزمون تی تک نمونه اینشان داد، با توجه به مقادیر میانگین، انحراف از معیار، مقدار آماره تی و مقدار احتمال، فرضیه صفر در خصوص تمام متغیرهای پژوهش به شرح 5. ترویج زبان و فرهنگ بومی منطقه، 2. آگاهی از شرایط اقلیمی و جغرافیای منطقه، 9. شناساندن جاذبه های. تاریخی و گردشگری، 3. پوشش و پیگیری نیازها و مشکلات مردم منطقه، 1. شناساندن دستاوردهای تجاری و اقتصادی منطقه، 6بهبود بینش و آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم و 7. سرگرمی و گذران وقت، رد شده، در نتیجه، از دیدگاه آزمودنی های پژوهش، وضعیت متغیرهای تحقیق، بیشتر از حد متوسط و مطلوب بوده است. یافته های پژوهش در ارتباط با فرضیه های هفتگانه پژوهشنشان داد، با توجه به نتایج حاصل از ضرایب استاندارد، مقادیر t و مقدار 2R در تحلیل عاملی تاییدی، در هر یک از فرضیه هایپژوهش، هر یک از ابعاد هفتگانه معرفی شده در مدل مفهومی که در بالا ذکر شد، در جلب رضایت مخاطبان از صدا و سیمای مرکز کیش به عنوان یک رسانه محلی موثر است و با ارتقاء و بهبود وضعیت هر یک از این هفت متغیر از سوی مسیولان ذیربط، میزانرضایتمندی از برنامه های خبری، افزایش می یابد. در پایان با توجه به نتایج حاصل، به منظور بهبود وضعیت رضایت مخاطبان از صدا و سیمای مرکز کیش، پیشنهاداتی کاربردی و قابل اجرا ارایه شده است.

کلیدواژه ها:

ترویج زبان و فرهنگ بومی منطقه کیش ، آگاهی از شرایط اقلیمی و جغرافیای منطقه کیش ، شناساندن جاذبه های تاریخی و گردشگری ، پوشش و پیگیری نیازها و مشکلات مردم منطقه کیش ، شناساندن دستاوردهای تجاری و اقتصادی منطقه کیش ، بهبود بینش و آگاهی سیاسی و اجتماعی مردم ، سرگرمی و گذران وقت

نویسندگان

سالومه افلاکی

کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بین الملل کیش، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :